Ξεκαθαρίζει η κατάσταση στον ΠΑΟ

Ξεκαθαρίζει η κατάσταση στον ΠΑΟ

Οι παίκτες που δεν έχουν πολλές πιθανότητες παραμονής, σύμφωνα με όσα έχουμε δει στο «τριφύλλι» έως τώρα.

Στη Ριζούπολη ο Γιώργος Δώνης έδωσε χρόνο σε ορισμένα παιδιά που δεν είχαν πολλές συμμετοχές.

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού δεν θα μπορούσε να δώσει λεπτά σε όλους όσοι βρίσκονται σε ανάλογη θέση. Δεν ήταν ένα ματς κυπέλλου στη φάση των ομίλων για να κάνει πειράματα. Έπρεπε να διατηρήσει μία ισορροπία για να πάρει η ομάδα τη νίκη και να μην υποστεί κάζο κόντρα στον υποβιβασμένο Απόλλων Αθηνών. Με όσα έχουμε δει, πάντως, μέχρι στιγμής είναι φανερό πλέον ότι ορισμένοι παίκτες θεωρείται απίθανο να συνεχίσουν στον Παναθηναϊκό. Όχι μόνο λόγω συμμετοχών, αλλά και κλήσεων στην αποστολή.

Για τον Αντονί Μουνιέ έχουμε αναφέρει εδώ και μήνες ότι έχει το μεγαλύτερο συμβόλαιο (425.000 ευρώ καθαρά με τις παροχές) και δεν έχει βοηθήσει λόγω τριών τραυματισμών. Τελευταία φορά έπαιξε στις 24 Φεβρουαρίου, ως αλλαγή με τον Πανιώνιο και υπέστη θλάση. Έχει δέκα συμμετοχές, οι τέσσερις βασικός (409 λεπτά συνολικά) και μηδέν γκολ. Έχει έναν χρόνο συμβόλαιο, αλλά καταλαβαίνει ότι ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση. Μετά το ματς με τον Απόλλωνα ανέβασε στον λογαριασμό του στο instagram μία φωτογραφία με ένα λιοντάρι…

Οι Οικονόμου βρίσκεται σε ανάλογη θέση. Έχει μόλις πέντε ματς στο πρωτάθλημα και 481 συνολικά. Το συμβόλαιό του (180.000 καθαρά) λήγει του χρόνου. Θα κλείσει σύντομα κι αυτός, όπως και ο Γάλλος μεσοεπιθετικός τα 32 του χρόνια και το καλοκαίρι εκτός απροόπτου, θα ψάξει για νέα ομάδα. Ο Τζανδάρης είναι φανερό ότι δεν έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Δώνη. Τον ερχόμενο Ιούνιο θα κλείσει τα 26 του χρόνια. Είναι στην καλύτερή του ηλικία, θέλει να παίζει και ξέρει ότι στον Παναθηναϊκό δύσκολα θα έχει μέλλον. Έχει έναν ακόμα χρόνο συμβόλαιο και έως τώρα μετράει έξι αγώνες στο πρωτάθλημα (μόλις 259 λεπτά). Τελευταία του συμμετοχή ήταν στις 27/1/19 κόντρα στη Λάρισα. Έχει μπροστά του τους Κουρμπέλη, Κάτσε, Δώνη, αλλά είναι φανερό ότι βρίσκεται πίσω κι από τον Στάικο (ο τελευταίος βέβαια είναι οκτάρι κι όχι εξάρι).

Ο Βέργος έχασε νωρίς έδαφος, ωστόσο, φαίνεται κι αυτός ότι είναι η τελευταία επιλογή στην επίθεση. Προσπάθησε να μπει τον περασμένο Γενάρη στην εξίσωση, αλλά στη ρεβάνς του κυπέλλου με τη Λαμία ήταν μοιραίος κι έκτοτε χάθηκε. Στο πρωτάθλημα έχει μόλις τέσσερα παιχνίδια (124 λεπτά), όλα ως αλλαγή και χωρίς να σκοράρει. Τον περασμένο Γενάρη έκλεισε τα 23 του χρόνια και δύσκολα θα πάρει ευκαιρία και τη νέα χρονιά (έχει ακόμα δύο χρόνια συμβόλαιο). Είναι χαρακτηριστικό ότι ο 18χρονος Εμμανουηλίδης έχει διπλάσιες συμμετοχές και ο 20χρονος Καμπετσής τετραπλάσιες.

Μία από τα ίδια για τον Παντελάκη. Έχει μόλις τρία ματς και τον Φλεβάρη έκλεισε τα 24 του χρόνια. Είναι τελευταίος στην ιεραρχία των αμυντικών. Τη νέα σεζόν στο ρόστερ, εκτός απροόπτου, θα υπάρχουν οι Κολοβέτσιος, Μαυρομμάτης, Πούγγουρας. Ακόμα κι αν μείνει ο Κουλιμπαλί, πάλι ο Παναθηναϊκός θ’ αποκτήσει στόπερ. Άρα και για τον ίδιο θα είναι μάταιο να χάσει ακόμα μία σεζόν στην ηλικία του. Στο ρόστερ δεν θα μείνουν φυσικά και οι Θεοχάρης (21 ετών, αμυντικός), Σιφναίος (23 ετών επιθετικός).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ