Τι είπε για Παναθηναϊκό και ΟΦΗ ο Τζανακάκης

Τι είπε για Παναθηναϊκό και ΟΦΗ ο Τζανακάκης

Ο Έλληνας αμυντικός του Άρη αναφέρθηκε με δηλώσεις του στη συνέχεια του πρωταθλήματος για την ομάδα του.

Στο κρίσιμο σαββατιάτικο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό, αλλά και στη σημαντική νίκη επί του ΟΦΗ αναφέρθηκε με δηλώσεις του ο Μανώλης Τζανακάκης. Ο Έλληνας αμυντικός τόνισε ότι ο Άρης δεν έχει καταφέρει ακόμα να πετύχει τους στόχους του και ξεκαθάρισε ότι η ομάδα θα πρέπει να είναι συγκεντρωμένη στα εναπομείναντα τέσσερα παιχνίδια.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στη «ΒΕΡΓΙΝΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ»:

Για τη νίκη με τον ΟΦΗ: «Ο αντίπαλος έπαιξε πολύ κλειστά, δεν τον περιμέναμε έτσι. Πέτυχε και ένα γκολ και στη συνέχεια κλείστηκε ακόμα περισσότερο πίσω. Ευτυχώς, όμως βρήκαμε τρόπο να διασπάσουμε την άμυνα μας. Κάναμε μια από τις καλύτερες εμφανίσεις μας στο δεύτερο ημίχρονο. Όταν τρέχεις πιέζεις, δημιουργείς ευκαιρίες, κάποια στιγμή θα έρθουν και τα γκολ».

Για το χαμένο πέναλτι του Γκαρσία: «Παρά το γεγονός ότι δεν σκόραρε, δεν του στοίχισε σε ψυχολογία και μας βοήθησε σημαντικά να φτάσουμε στη νίκη. Είναι μεγάλος παίκτης».

Για τα πολύ όμορφα γκολ των Ματίγια και Μαρτίνες: «Ότι και να πει κανείς για τον Ματίγια, είναι λίγο. Το δεξί του πόδι είναι …μαγικό, μοιάζει με μοιρογνωμόνιο. Έχει μεγάλη ποιότητα. Χάρηκα πολύ και για τον Μαρτίνες, το είχε ανάγκη το γκολ. Όποτε μπαίνει στο παιχνίδι μας βοηθάει πάρα πολύ».

Για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό: «Θέλουμε να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις, ακόμα, δεν έχουμε πετύχει τίποτα, Να κρατάμε χαμηλά την μπάλα. Απομένουν ακόμα τέσσερα παιχνίδια. Πρέπει να είμαστε ακόμα καλύτεροι από τον αγώνα με τον ΟΦΗ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ