Τζάλμα: «Εύχομαι φέτος να πάρει ο ΠΑΟΚ το νταμπλ»

Τζάλμα: «Εύχομαι φέτος να πάρει ο ΠΑΟΚ το νταμπλ»

Ο Τζάλμα Κάμπος μίλησε για τον Δικέφαλο σαν να είναι ακόμη μέλος της ομάδας.

O Τζάλμα Κάμπος μίλησε στον «Libero 107,4» για την παρουσία του στην Tουρκία και την Αλάνιασπορ, αλλά και για τον ΠΑΟΚ, με τον οποίο δεν έχει χάσει την επαφή του. Μάλιστα τόνισε ότι πιστεύει πως η ομάδα δε θα χάσει ούτε ένα παιχνίδι, μέχρι το τέλος της σεζόν!

Για την παρουσία του στην Αλάνιασπορ είπε: «Είναι μια χρονιά προσαρμογής, γιατί μπορεί να ήμουν στην Τουρκία και παλιότερα για τέσσερα χρόνια, αλλά στα δύο χρόνια στην Ελλάδα, ήμουν σε ένα τελείως διαφορετικό πρωτάθλημα. Είναι ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, οι στόχοι μας είναι διαφορετικοί από ότι στον ΠΑΟΚ, αλλά αυτούς κυνηγάμε».

Για τις διαφορές ελληνικού και τουρκικού πρωταθλήματος: «Γενικά οι ομάδες έχουν καλύτερους παίκτες. Ο μέσος όρος των παικτών, είναι με μεγάλη εμπειρία. Σε κάθε ομάδα μπορείς να βρεις ένα μεγάλο παίκτη, ένα μεγάλο όνομα του παρελθόντος.

Στην Ελλάδα είναι διαφορετικά, γιατί τέτοιοι παίκτες υπάρχουν κυρίως στις τρεις μεγάλες ομάδες. Στην Τουρκία, σχεδόν καθεμία ομάδα έχει έναν τέτοιο παίκτη τουλάχιστον».

Για αυτό που του έλειψε από τον ΠΑΟΚ: «Ήταν πολύ ιδιαίτερα τα χρόνια μου στον ΠΑΟΚ. Η καλύτερη στιγμή ήταν η κατάκτηση του Κυπέλλου, γιατί αλλάξαμε την ιστορία καθώς είχαμε πολλά χρόνια να πάρουμε έναν τίτλο.

Οι οπαδοί είναι ξεχωριστοί, στηρίζουν παντού την ομάδα, πηγαίνουν παντού. Ακόμα και τώρα λαμβάνω μηνύματα από τον κόσμο, με καλά λόγια, που μου λένε ότι τους λείπω ή απλά με χαιρετούν. Είναι πολύ ωραίο».

Για την επαφή του με παίκτες του ΠΑΟΚ μετά την αποχώρησή του: «Κρατάω επαφή με κάποιους παίκτες. Πάντα τσεκάρω τι κάνει ο ΠΑΟΚ, όταν μπορώ βλέπω τα παιχνίδια. Μιλάω κυρίως με τον Βαρέλα, με ενημερώνει για την κατάσταση.

Μπορεί να έχω φύγει αλλά παρακολουθώ τον ΠΑΟΚ και είμαι περήφανος για την πορεία που κάνει φέτος. Ο Βαρέλα δε μου λέει κάτι για το προσωπικό του θέμα. Πιστεύω ότι αν θέλει να μείνει, θα βρεθεί λύση για να μείνει».

Για το αν περίμενε τέτοια πορεία όπως η φετινή: «Ο ΠΑΟΚ έχει πολύ δυνατή ομάδα. Το έχει δείξει σε πολλά παιχνίδια. Δεν πιστεύω ότι θα χάσουν σε κανένα παιχνίδι μέχρι το τέλος της σεζόν!»

Για το στόχο του Κυπέλλου: «Πιστεύω ότι θα πάμε στον τελικό και θα πάρουμε το Κύπελλο. Η ομάδα είναι πολύ δυνατή, έχει πολύ καλούς παίκτες, η ποιότητα της είναι υψηλή. Πιστεύω ότι θα γίνει ένα καλό παιχνίδι σήμερα με τον Αστέρα και ο ΠΑΟΚ θα κερδίσει».

Για όσα έχει πει ο Λουτσέσκου για τον ίδιο και την άποψη του για τον Ρουμάνο: «Ευχαριστώ για όσα έχει πει για μένα. Πιστεύω ότι είναι ένας πολύ καλός προπονητής κρατάει την ισορροπία στην ομάδα. έχει κρατήσει τους πάντες σε καλή φόρμα. Είναι η εικόνα της ομάδας.

Παίζει όπως θέλει αυτός. Είναι ένας τέλειος προπονητής για τον ΠΑΟΚ αυτήν τη στιγμή. Το καλοκαίρι υπήρχε μια διαδικασία, συνέβησαν αρκετά πράγματα.

Εγώ πήρα το δρόμο μου, ο ΠΑΟΚ είναι στο δικό του καλό δρόμο. Εγώ πάω καλά, ο ΠΑΟΚ επίσης, οπότε όσα έγιναν δεν έχουν κάποια μεγάλη σημασία».

Για τα παιχνίδια με την εθνική Αγκόλα και την πρόκριση στην τελική φάση του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής: «Νιώθω πολύ χαρούμενος επειδή στα δύο τελευταία Κύπελλα Εθνών Αφρικής αποκλειστήκαμε. Καταφέραμε να προκριθούμε τώρα, είναι πολύ καλό να είσαι μέρος αυτής της διοργάνωσης με την εθνική σου ομάδα».

Για τις ευχές του προς τον ΠΑΟΚ φέτος: «Η ευχή μου είναι να συνεχίσουν να κάνουν αυτό που κάνουν καλά. Ελπίζω να τους πω συγχαρητήρια για δύο πράγματα, σε ομάδα και κόσμο, για την κατάκτηση πρωταθλήματος και Κυπέλλου. Τους εύχομαι τα καλύτερα».

Για το αν θα είναι σε πιθανούς πανηγυρισμούς φέτος: «Θα ήθελα να είμαι! Αν έχω τη δυνατότητα, θα είμαι εκεί».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ