Στην Αγγλία επιμένουν για Ολυμπιακό και Γιάκομπ

Στην Αγγλία επιμένουν για Ολυμπιακό και Γιάκομπ

Δημοσιεύματα από την Αγγλία κάνουν λόγο για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Κλαούντιο Γιάκομπ που αγωνίζεται στη Νότιγχαμ Φόρεστ.

O Ολυμπιακός μπορεί να μην έχει ολοκληρώσει ακόμα τη σεζόν, όμως έχει αρχίσει και συνδέεται με ονόματα που πιθανότατα να τον απασχολήσουν το καλοκαίρι.

Ένας από τους παίκτες που ακούστηκε για τους ερυθρόλευκους είναι ο Κλαούντιο Γιάκομπ που αγωνίζεται στη Νότιγχαμ Φόρεστ, με τον Ολυμπιακό να έχει ασχοληθεί και το περασμένο καλοκαίρι με την περίπτωση του.

Ο 31χρονος, Αργεντινός με ιταλικό διαβατήριο ήταν κοντά στο λιμάνι το καλοκαίρι, όμως εντέλει η μεταγραφή δεν προχώρησε με τον παίκτη να πηγαίνει στη Νότιγχαμ Φόρεστ. Εκεί δεν αγωνίζεται πολύ καθώς μετράει 14 παιχνίδια, όμως ο Μάρτιν Ο’ Νιλ θέλει να τον κρατήσει και τη νέα σεζόν.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Αγγλία όμως, ο Γιάκομπ παραμένει στη λίστα του Ολυμπιακού από το περασμένο καλοκαίρι με τους ερυθρόλευκους να ενδιαφέρονται έντονα για την απόκτηση του. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Γιάκομπ έχει συμβόλαιο με την Φόρεστ έως το 2020, με τον τεχνικό της ομάδας να ξεκαθαρίζει και δημοσίως πως επιθυμεί την παραμονή του.

Από την πλευρά του Ολυμπιακού δεν υπάρχει κάτι προς το παρόν, όμως ο Γιάκομπ θα μπορούσε να απασχολήσει το ερχόμενο καλοκαίρι τον Πέδρο Μαρτίνς και τους συνεργάτες του, ειδικά αν δεν μείνει ο Μπίμπαρς Νάτχο στο ρόστερ των Πειραιωτών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ