Επανέρχεται για Κίρικες ο Ολυμπιακός

Επανέρχεται για Κίρικες ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός φέρεται να εξετάζει και πάλι την περίπτωση του Βλάντ Κίρικες, που ανήκει στη Νάπολι, για την ενίσχυση της αμυντικής του γραμμής.

Στον Ολυμπιακό είναι ειλημμένη η απόφαση να κινηθούν για την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού που θα κάνει τη διαφορά και θα δώσει ασφάλεια στα μετόπισθεν.

Ο Πέδρο Μαρτίνς και οι συνεργάτες του ψάχνουν στην αγορά τον ιδανικό αμυντικό που θα πάρει τη θέση του Βούκοβιτς ως αριστερός στόπερ. Ένας από τους παίκτες που φέρονται να τσεκάρουν οι άνθρωποι των ερυθρόλευκων είναι ο Βλαντ Κίρικες, ο οποίος είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τον Ολυμπιακό.

Ο Ρουμάνος διεθνής αμυντικός έχει τα ιδανικά χαρακτηριστικά για τον στόπερ που θέλει ο Πορτογάλος τεχνικός των Πειραιωτών και δεν αποκλείεται να κινηθεί για να τον αποκτήσει. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Νάπολι στην οποία και ανήκει είναι διατεθειμένη να τον παραχωρήσει, καθώς δεν υπολογίζεται από τον Κάρλο Αντσελότι.

Αξίζει να σημειωθεί όμως πως ο Κίρικες επιστρέφει από έναν πολύ σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο και δεν έχει πάρει πολύ χρόνο συμμετοχής. Με τους παρτενοπέι πάντως σε όσα ματς αγωνίστηκε ήταν θετικός, όμως το καλοκαίρι αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν είτε με κανονική μεταγραφή είτε με δανεισμό, με τον Ολυμπιακός να καραδοκεί για την απόκτηση του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ