Μάριος Βρουσάι: Τι ισχύει στη συμφωνία Ολυμπιακού – Βίλεμ

Μάριος Βρουσάι: Τι ισχύει στη συμφωνία Ολυμπιακού – Βίλεμ

Ο Μάριος Βρουσάι πραγματοποιεί εντυπωσιακές εμφανίσεις στο ολλανδικό πρωτάθλημα με τη Βίλεμ και έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον άλλων ομάδων, όμως τον τελευταίο λόγο στην περίπτωση του τον έχει ο Ολυμπιακός.

Ο Ολυμπιακός τον περασμένο Γενάρη παραχώρησε με τη μορφή δανεισμού τον Μάριο Βρουσάι στη Βίλεμ, με σκοπό να πάρει περισσότερα παιχνίδια στα πόδια του.

Οι ερυθρόλευκοι συμφώνησαν με την ολλανδική ομάδα για τα δικαιώματα του νεαρού εξτρέμ μέχρι και το 2020, με τον τελευταίο λόγο να τον έχει ο Ολυμπιακός στην υπόθεση. Ο Βρουσάι μετακόμισε στη Βίλεμ για τους επόμενους 18 μήνες και έκτοτε έχει πραγματοποιήσει μερικές εκπληκτικές εμφανίσεις και έχει ξεχωρίσει με τη φανέλα της ολλανδικής ομάδας.

Αξιοσημείωτο είναι μάλιστα το γεγονός πως δημοσιεύματα από την Ολλανδία κάνουν λόγο για ενδιαφέρον από τον Άγιαξ για τον παίκτη, με τη Βίλεμ να σκέφτεται να τον πουλήσει. Όμως δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα για τους Ολλανδούς, καθώς ο πρώτος και ο τελευταίος λόγος πέφτει στον Ολυμπιακό για τον παίκτη.

Με λίγα λόγια αν η Βίλεμ επιθυμεί την παραχώρηση του πρέπει να συναινέσουν οι ερυθρόλευκοι, ενώ αν ο Ολυμπιακός θέλει να τον πάρει πίσω το καλοκαίρι του 2019 (ένα χρόνο πριν ολοκληρωθεί ο δανεισμός του) θα πρέπει να καταβάλλει κάποια ρήτρα στην ολλανδική ομάδα.

Αξίζει να αναφερθεί πως αν η Βίλεμ θέλει να κρατήσει τον παίκτη και μετά τη λήξη του δανεισμού του, θα πρέπει να πληρώσει τη ρήτρα που έχει συμφωνηθεί στον Ολυμπιακό που λέγεται πως είναι 1 εκατ. ευρώ, ενώ οι ερυθρόλευκοι με 2 εκατ. ευρώ μπορούν να τον επαναγοράσουν. Πέρα από όλα τα παραπάνω όμως εκείνο που μετράει στην τελική είναι η απόφαση του παίκτη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ