Παναθηναϊκός: «Τα πάντα για γήπεδο στο τριφύλλι»

Παναθηναϊκός: «Τα πάντα για γήπεδο στο τριφύλλι»

Ένας ακόμα υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων αναφέρθηκε στο ζήτημα που καίει τον Παναθηναϊκό

Μετά τον Κώστα Μπακογιάννη, λοιπόν, ο οποίος τόνισε την περασμένη εβδομάδα ότι μπορεί να προχωρήσει η Διπλή Ανάπλαση και να αποκτήσει ο Παναθηναϊκός το γήπεδό του, ήταν η σειρά του Γιώργου Βουλγαράκη.

Ο πρώην βουλευτής Νέας Δημοκρατίας είναι επίσης υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων, κατεβαίνει ως ανεξάρτητος και σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Open TV, αναφέρθηκε στην… ανοιχτή πληγή του Παναθηναϊκού.

Δεν έδωσε υπόσχεση, δεν αναφέρθηκε σε τοποθεσίες, αλλά είπε πως θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να έχει το «τριφύλλι» το δικό του σπίτι. Αμήν και πότε. Όποιος το καταφέρει, σε συνεργασία με τους παράγοντες του συλλόγου (ΠΑΕ, Ερασιτέχνη) δεδομένα θα μείνει στην ιστορία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βουλγαράκη, τις οποίες πόσταρε και στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram: «Ένα από τα πράγματα που με πληγώνουν σαν Αθηναίο πολίτη και πολύ περισσότερο σαν Παναθηναϊκό, είναι ότι ένα από τα πιο ιστορικά σωματεία της πόλης και από τα πιο ιστορικά της χώρας, με πολύ σπουδαία διαδρομή όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και πανευρωπαϊκά, δεν έχει την έδρα του.

Αυτό είναι μια ανοιχτή πληγή για εμάς. Εγώ, λοιπόν, στον βαθμό που με αφορά, είμαι αποφασισμένος να κάνω τα πάντα, προκειμένου ο Παναθηναϊκός να βρει και πάλι το σπίτι του. Ώστε όλοι εμείς, που συγκινούμαστε από αυτή την ιδέα και βλέπουμε τις στιγμές της ιστορίας του Παναθηναϊκού και μας συγκλονίζουν, να έχουμε το σπίτι μας».

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ