Στον τελικό με ανατροπή η Κ15 του ΠΑΟΚ

Στον τελικό με ανατροπή η Κ15 του ΠΑΟΚ

Η ομάδα Κ15 του ΠΑΟΚ επικράτησε της αντίστοιχης του Ολυμπιακού με 2-1 και προκρίθηκε στον τελικό του final 4 που διεξάγεται στην Λαμία

Η ομάδα Κ15 του ΠΑΟΚ επικράτησε με 2-1 της αντίστοιχης του Ολυμπιακού και προκρίθηκε στον τελικό του final 4 που διεξάγεται στην Λαμία. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης κατάφερε να πάρει την πρόκριση στον τελικό με ανατροπή, καθώς ο Ολυμπιακός είχε κάνει ιδανικό ξεκίνημα στο ματς, ανοίγοντας το σκορ στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης.

Οι ερυθρόλευκοι κατάφεραν να αιφνιδιάσουν τον ΠΑΟΚ καθώς προηγήθηκαν στο σκορ στο τρίτο μόλις λεπτό της αναμέτρησης με ωραίο γυριστό σουτ του Πάνου. Το 1-0 ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου καθώς ο δικέφαλος του Βορρά δεν μπόρεσε ν’ απειλήσει στο πρώτο μέρος.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης έφτασε όμως στην ισοφάριση στο πρώτο λεπτό του δευτέρου ημιχρόνου (κάθε ημίχρονο έχει διάρκεια 40 λεπτών στο πρωτάθλημα Κ15) με τον Κούτσια να κάνει το 1-1 με σουτ.

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να πετύχει την ανατροπή στο 64′ με σουτ του Ζίλο, μετά από λάθη στην άμυνα του Ολυμπιακού. Οι ερυθρόλευκοι έψαξαν το γκολ της ισοφάρισης και είχαν μεγάλη ευκαιρία στο 77′ με τον Κατσαούνο, ο οποίος σούταρε από πολύ καλή θέση αλλά έστειλε την μπάλα άουτ.

Το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με μεγάλη ευκαιρία του ΠΑΟΚ, καθώς ο Μπάμπουρας είχε κεφαλιά στο δοκάρι στο 79′. Ο ΠΑΟΚ προκρίθηκε στον τελικό και θ’ αντιμετωπίσει τον νικητή του άλλου ημιτελικού, ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Άρη.

ΠΑΟΚ (Παπαβασιλείου): Μπότης, Τασιούρας, Σινανάι, Ζίλο (80’ Τόσκος), Κουρσίδης, Τσίκος, Σμυρλής (80’ Καμαρός), Πιτιλάκος (41’ Σπυριδόπουλος), Κούτσιας, Κουλούρης (73’ Ρούμιαντσεβ), Κεδίκογλου (51’ Μπάμπουρας).

Ολυμπιακός (Τοπολιάτης): Σίνα, Γιαλεδάκης, Χρήστου, Φλώκος (59’ Πρελιάς), Σταυρόπουλος, Ποιμενίδης, Μόσχος, Ρέτσος (74’ Κατσαούνος), Κουτσογούλας, Κατηφόρης, Πάνος (79’ Κίτσας).

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ