Παναθηναϊκός: Εκτός ο Αρμενάκας, απίθανο για Μπουζούκη

Παναθηναϊκός: Εκτός ο Αρμενάκας, απίθανο για Μπουζούκη

Ο ομογενής εξτρέμ ταλαιπωρείται από ίωση. Πάλι ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Μπουζούκης.

Ο Γιώργος Δώνης είδε και σήμερα τον Γιάννη Μπουζούκη να προπονείται μόνος του και πλέον είναι απίθανο να τον πάρει στην αποστολή για το σαββατιάτικο ματς με τον Άρη.

Ο ταλαντούχος μεσοεπιθετικός νιώθει καλύτερα, αλλά επειδή είναι δύσκολο να προπονηθεί και την Παρασκευή, όλα δείχνουν ότι έχει τεθεί νοκ άουτ για ένα από τα δύο (με τον Ατρόμητο το άλλο) πιο δύσκολα ματς που απέμειναν έως το τέλος της σεζόν.

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, παράλληλα, δεν μπορεί να υπολογίζει και τον Μαυρομμάτη, ο οποίος έκανε πρόγραμμα στο γυμναστήριο, ενώ θέμα προέκυψε και με τον Πάνο Αρμενάκα. Ο 20χρονος ομογενής εξτρέμ απουσίασε από την προπόνηση, επειδή ταλαιπωρείται από ίωση.

Σε ό,τι αφορά τον σχηματισμό, ο Δώνης δεν θα αλλάξει το 3-5-2. Θα υπάρξουν, όμως, ορισμένες αλλαγές σε πρόσωπα. Ο Γιόχανσον, ο οποίος εξέτισε την ποινή του θα πάρει τη θέση του Αποστολάκη, ενώ ο Κάτσε αναμένεται να παίξει αντί του Στάικου. Στην επίθεση μάλλον ο Δώνης θα επιμείνει στο δίδυμο Μακέντα, Καμπετσή. Στη σημερινή προπόνηση να σημειωθεί ότι οι «πράσινοι» δούλεψαν στις πάσες και τα τελειώματα και το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με διπλό στα 3/4 του γηπέδου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ