Επίθεση σε οπαδούς της ΑΕΚ, με τρεις τραυματίες και μαχαιριές!

Επίθεση σε οπαδούς της ΑΕΚ, με τρεις τραυματίες και μαχαιριές!

Τρεις φίλοι της ΑΕΚ μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο της Λαμίας, μετά από αιματηρή συμπλοκή στην Εθνική οδό, με καδρόνια, μαχαίρια, αλλά και ένα καμένο αυτοκίνητο.

Νέο κρούσμα οπαδικής βίας τα ξημερώματα της Παρασκευής στην Εθνική οδό όταν βαν που μετέφερε πέντε φιλάθλους της ΑΕΚ δέχτηκε επίθεση από 40-50 άγνωστους που δεν φορούσαν διακριτικά.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τοπικά ΜΜΕ, οι οπαδοί της Ένωσης κατευθύνονταν πιθανότατα προς τις Σέρρες για τον ημιτελικό του βόλεϊ γυναικών, όμως στα διόδια της Τραγάνας επί της Εθνικής Οδού, στον νομό Φθιώτιδας υπήρξαν αιματηρά επεισόδια, με αποτέλεσμα το τραυματισμό τριών φίλων των κιτρινόμαυρων.

Οι τρεις φίλαθλοι της ΑΕΚ μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Λαμίας, ο ένας μάλιστα με τραύμα από μαχαίρι, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως στη συμπλοκή υπήρξε ρίψη φωτοβολίδων ευθείας βολής, αλλά και πέτρες, καδρόνια γκλοπ κλπ. Επίσης στο σημείο που έγιναν τα αιματηρά επεισόδια υπήρχε κι ένα καμένο αυτοκίνητο.

Όλα άρχισαν περίπου στις 2.30 τα ξημερώματα όταν άγνωστος αριθμός από βανάκια που δεν έφεραν διακριτικά, έκλεισαν τα δρόμο στο αμάξι που οδηγούσαν οι φίλαθλοι της ΑΕΚ αμέσως μετά τα διόδια της Τραγάνας και γύρω στα 40 με 50 άτομα τους επιτέθηκαν με αγριότητα.

Αξίζει να σημειωθεί πως κανείς από τους τραυματίες δεν διατρέχει σοβαρό κίνδυνο για την υγεία του, ενώ ανακοίνωση εξέδωσε και η Πυροσβεστική για όσα συνέβησαν στην Εθνική οδό.

https://twitter.com/pyrosvestiki/status/1113977378898960384

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ