«Το κόστος του νέου γηπέδου του ΠΑΟΚ θα αγγίξει τα 150 εκ. ευρώ!»

«Το κόστος του νέου γηπέδου του ΠΑΟΚ θα αγγίξει τα 150 εκ. ευρώ!»

Ο Κωνσταντίνος Ζέρβας μίλησε για το μεγάλο project της ανέγερσης της Νέας Τούμπας.

Το ύψος των 150 εκ. ευρώ θα αγγίξει η κατασκευή του νέου γηπέδου του ΠΑΟΚ σύμφωνα με όσα είπε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, στο «Metropolis 95.5». Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης υποστήριξε ότι το project θα αναβαθμίσει την περιοχή και θα ωφελήσει γενικότερα όλη την πόλη καθώς θα δημιουργηθούν 7.000 νέες θέσεις εργασίας!

Αναλυτικά τόνισε: «Ζητήσαμε μια ενημέρωση από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για να έχουμε όλα τα νέα για τις εξελίξεις για το νέο γήπεδο της ομάδας. Σήμερα που συναντηθήκαμε είχα στα χέρια μου ένα αντίγραφο από ένα λαχείο υπέρ της ανεγέρσεως του νέου σταδίου του ΠΑΟΚ εκείνης της εποχής, όπου η κλήρωση γινόταν σαν σήμερα το 1959.

Συζητήσαμε για αυτό το σχέδιο 60 χρόνια μετά και την ίδια ημέρα. Είναι σημαδιακό αυτό. Επίσης συμφωνήσαμε ότι θα πρέπει να γίνει στον αστικό ιστό της Θεσσαλονίκης. Εκεί βρέθηκαν οι κ.κ. Κυριάκος, Δημογιάννης και Δημοκράτης Παπαδόπουλος. Το κόστος θα φτάσει στα 150.000.000 ευρώ. Υπάρχει εξασφαλισμένη αδειοδότηση και αυτή είναι η διαφορά με το έργο ανάπλασης της ΔΕΘ.

Είναι εξαιρετικά σημαντικό για να έρθουν όλα αυτά τα χρήματα στην πόλη μας. Δεν μπορώ να δεχθώ ότι το γήπεδο θα γίνει κάπου άλλου. Κατά τη διάρκεια της κατασκευής θα δημιουργηθούν 7000 θέσεις εργασίας. Μέσα στο ειδικό χωρικό σχέδιο θα ληφθούν υπόψιν όλες οι λεπτομέρειες και τα στοιχεία για τις αδειοδοτήσεις και θα διασφαλιστεί ότι δε θα γίνει τίποτα εις βάρος της περιοχής

Οι άνθρωποι που ασχολούνται με αυτό το σχέδιο σκέφτονται ακόμη περισσότερο και έχουν παραπάνω ευαισθησίες για αυτό. Ίσως στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο μπορεί να συζητηθεί εκ νέου. Θα γίνει κάποια παρουσίαση του σχεδίου με τα στοιχεία που υπάρχουν.

Είναι σημαντικό να ξεκινήσει από το Δήμο Θεσσαλονίκης και η πρόθεση είναι να τελειώσει η δεύτερη φάση μέχρι το τέλους του έτους. Ίσως να μην προλάβουν να ξεκινήσουν οι εργασίες φέτος. Όλα θα γίνουν προς όφελος της περιοχής και της πόλης γενικότερα. Σύντομα θα υπάρχει ένα υπερσύγχρονο γήπεδο στην πόλη και το εν λόγω σχέδιο θα δώσει άλλη αξία στην περιοχή».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ