ΠΑΟ: «Απέχουν από τη πραγματικότητα τα μεταγραφικά σενάρια»

ΠΑΟ: «Απέχουν από τη πραγματικότητα τα μεταγραφικά σενάρια»

Στον Παναθηναϊκό αντέδρασαν για τα συνεχόμενα δημοσιεύματα και τόνιζαν ότι δεν έχουν καν καθοριστεί οι ανάγκες του ρόστερ.

Η αλήθεια είναι ότι η κατάσταση έχει ξεφύγει στον Παναθηναϊκό με τα μεταγραφικά. Η ομάδα κατάφερε στο παρά πέντε να τακτοποιήσει υποθέσεις με αρκετούς πιστωτές, θα πάρει, όπως φαίνεται, άδεια, οι οικονομικές της δυνατότητες είναι περιορισμένες, όμως και πάλι κάθε μέρα γράφεται κι ένα όνομα (τουλάχιστον), κυρίως στα ελληνικά ΜΜΕ (κάποια ξένων παικτών προέκυψαν κι από το εξωτερικό).

Στον Παναθηναϊκό ξεκαθάρισαν ότι πολλές από τις περιπτώσεις που έχουν αναφερθεί έως τώρα, απέχουν αρκετά από τη πραγματικότητα. Οι «πράσινοι» δεν έχουν σκοπό να επιβεβαιώνουν ή να διαψεύδουν ό,τι γράφει ο καθένας, αλλά διαπίστωσαν ότι ξαφνικά υπάρχουν και δηλώσεις… υποψήφιων μεταγραφικών στόχων κι επιχειρούν να βάλουν ένα φρένο.

Στην ΠΑΕ υποστήριζαν ότι δεν έχουν καθοριστεί ακόμα οι ανάγκες της ομάδας κι ότι δεν έχει γίνει η αξιολόγηση του υπάρχοντος έμψυχου δυναμικού. Μία εικόνα σαφώς και υπάρχει κι έχουμε τονίσει ότι ο Παναθηναϊκός θα ήθελε ιδανικά τέσσερις παίκτες, έναν στην άμυνα, έναν στα χαφ και δύο στο επιθετικό κομμάτι (επιθετικό κι εξτρέμ. Όλα αυτά με τις έως τώρα ενδείξεις και τη χρησιμοποίηση ή όχι συγκεκριμένων παικτών. Τα σχέδια, ωστόσο, μπορεί ν’ αλλάξουν, διότι υπάρχουν αρκετές υποθέσεις που θεωρούνται ανοιχτές κι αν δεν ξεκαθαρίσει η παραμονή τους ή όχι (και η αποζημίωση στο θέμα του διαζυγίου) δεν μπορούν να προχωρήσουν οι Νταμπίζας, Δώνης και πολλά πράγματα.

Από τον Παναθηναϊκό, λοιπόν, σχολίαζαν ότι τα συνεχόμενα δημοσιεύματα που εμφανίζουν την ομάδα να ενδιαφέρεται να εντάξει στο δυναμικό της συγκεκριμένες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, ενίοτε συνοδευόμενες κι από δηλώσεις των δήθεν μεταγραφικών στόχων, απέχουν παρασάγγας από την πραγματικότητα. Και συμπλήρωναν ότι στην παρούσα φάση δεν έχει γίνει καν η αξιολόγηση του υπάρχοντος ρόστερ και δεν έχουν καθοριστεί καν οι ανάγκες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ