Ηλιόπουλος: «Θα δείξουμε τι μπορούμε και στον τελικό με τον ΠΑΟΚ»

Ηλιόπουλος: «Θα δείξουμε τι μπορούμε και στον τελικό με τον ΠΑΟΚ»

Ο προπονητής της ομάδας Κ15 του Αρη, Δημήτρης Ηλιόπουλος μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό και αναφέρθηκε στην πρόκριση επί του Παναθηναϊκού, αλλά και στον τελικό με τον ΠΑΟΚ.

Μετά την σπουδαία πρόκρισή της επί του Παναθηναϊκού, η ομάδα Κ15 του Άρη δηλώνει αποφασισμένη να νικήσει και τον ΠΑΟΚ στον τελικό του πρωταθλήματος τηn Κυριακή (7/4, 15:00).

Αυτό τόνισε ο προπονητής των «πιτσιρικάδων» του Αρη Δημήτρης Ηλιόπουλος σε ραδιοφωνική του συνέντευξη.

Ο κ. Ηλιόπουλος αναφέρθηκε φυσικά στη μεγάλη πρόκριση επί του Παναθηναϊκού, στάθηκε στο βίντεο με τις ευχές τις ανδρικής ομάδας λέγοντας οτι αποτέλεσε έμπνευση για τους παίκτες του και τόνισε οι κιτρινόμαυροι θα δείξουν την αξία τους και στον τελικό αψηφώντας ότι θεωρούνται αουτσάιντερ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Δημήτρης Ηλιόπουλος:

-Για τα παιδιά της ομάδας του: Η δουλειά είναι πολύ συλλογική και λειτουργούμε μεθοδικά, για να μπορούν τα παιδιά να φέρνουν το αποτέλεσμα που είδατε και εσείς. Χωρίς να θέλω να υποτιμήσω τον αντίπαλο, θεωρώ ότι ήμασταν πολύ καλύτεροι του. Μας αδίκησε το 3-3. Μπορούσαμε να κερδίσουμε. Έφταιξε ίσως και η απροσεξία η δικιά μας. Αυτή η ομάδα είναι ένα πολύ καλό σύνολο, οι ποδοσφαιριστές αξίζουν, δουλεύουν και μοχθούν.

-Για το τι είπανε τα παιδιά για το βίντεο που με τις ευχές που τους έστειλε η ανδρική ομάδα: Το είδαμε το βιντεάκι λίγο πριν ανέβει και ήταν ένα πολύ καλό κίνητρο και ένα πλεονέκτημα για να αντιμετωπίσουμε τον Παναθηναϊκό.

-Για το όνειρο των παιδιών: Φανταστείτε τα παιδιά να τους στέλνει μήνυμα ο ποδοσφαιριστής της μεγάλης ομάδας για το τι πρέπει να κάνουν και να προσέξουν. Μας έδωσε τρομερή ώθηση.

-Για το σχόλιο του για την πρόκριση: Πιστεύω ότι μπορεί και να μας υποτίμησαν. Θεωρήθηκε ότι προσπαθούμε να μην μαζέψουμε βαθμούς και ότι περάσαμε τυχαία. Εμείς ξέραμε τι θέλαμε, γνωρίζαμε τον Παναθηναϊκό και ταυτόχρονα με το πάθος των ποδοσφαιριστών μας ήρθε το αποτέλεσμα.

-Για τον τελικό και πως θα αντιμετωπίσουν τον ΠΑΟΚ: Έχουμε συνηθίσει να είμαστε αουτσάιντερ. Ας κερδίσει ο καλύτερος. Δεν μας πειράζει να είναι ο άλλος το φαβορί. Εμείς θα δείξουμε τι μπορούμε να κάνουμε. Τα παιδιά είναι πάρα πολύ καλά, έχουν τρομερή διάθεση και θα το αποδείξουν στο γήπεδο. Τα παιδιά είχαν πάρα πολλή διάθεση και το ευχαριστήθηκαν.

-Για τους τραυματίες: Όποιος και να έπαιζε νομίζω ότι θα είχαμε το ίδιο αποτέλεσμα. Δεν κοιτάμε την μονάδα, αλλά το σύνολο.

-Για το ότι δεν πήγε η ομάδα στο ξενοδοχείο και όσα ειπώθηκαν: Είναι ένα εσωτερικό θέμα αυτό. Γίνονται προτάσεις και αυτό αποφασίζεται αν θα γίνει ή όχι. Ειπώθηκαν πολλά, αλλά ο καθένας λέει ότι θέλει. Ήμασταν στη μία το μεσημέρι στο ξενοδοχείο, φάγαμε πήγαν τα παιδιά στο δωμάτιο να ξεκουραστούν και πιο μετά ξεκινήσαμε για το γήπεδο.

-Για τις 70 ονομαστικές προσκλήσεις του τελικού: Αυτό έχει να κάνει με την διοργανώτρια αρχή και πρέπει να σεβαστούμε την διαδικασία. Εμείς θα θέλαμε περισσότερο κόσμο, αλλά πρέπει να σεβαστούμε τους κανονισμούς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ