Ολιβέιρα: «Να κάνουμε ένα ακόμα βήμα προς τον στόχο μας»

Ολιβέιρα: «Να κάνουμε ένα ακόμα βήμα προς τον στόχο μας»

Ο Πορτογάλος χαφ αναφέρθηκε στην τελική ευθεία της σεζόν για τον ΠΑΟΚ

Ο Σέρζιο Ολιβέιρα μίλησε στην κάμερα της Nova με αφορμή το προσεχές παιχνίδι του ΠΑΟΚ κόντρα στη Λαμία για την 27η αγωνιστική της Super League.

Για το γεγονός ότι δεν αγωνίστηκε στο παιχνίδι Κυπέλλου για να φρεσκαριστεί είπε: «Ήταν επιλογή του προπονητή. Επέλεξε να με ξεκουράσει και αισθάνομαι αναζωογονημένος. Είμαι έτοιμος να μπω στο γήπεδο. Όσα παιδιά αγωνίστηκαν δούλεψαν καλά και πήραμε ένα σημαντικό αποτέλεσμα. Ανυπομονώ να μπω στο γήπεδο και να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει ένα καλό αποτέλεσμα».

Για το γκολ του κόντρα στην Ξάνθη: «Σίγουρα ήταν ένα πολύ όμορφο και σημαντικό γκολ. Έδωσα με αυτό το γκολ το προβάδισμα στην ομάδα μου, αλλά θεωρώ πιο σημαντικό το δεύτερο γκολ. Ήταν πολύ σημαντική νίκη γιατί μας βοηθάει στον στόχο μας. Πλέον πρέπει να επικεντρωθούμε στο επόμενο ματς για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Για το πώς βίωσε την ατμόσφαιρα στο γήπεδο ως θεατής στον αγώνα Κυπέλλου: «Ήταν εντυπωσιακή η ατμόσφαιρα. Παρότι ήταν εργάσιμη μέρα, το γήπεδο γέμισε και υπήρχε ζεστή ατμόσφαιρα. Ο κόσμος βρίσκεται συνεχώς δίπλα μας και το αντιλαμβανόμαστε. Οι οπαδοί μας δίνουν μεγάλη δύναμη και ώθηση. Ο ΠΑΟΚ έχει φανταστικούς φιλάθλους. Όλο το σύνολο είναι εξαιρετικό και αξίζει να κατακτά τίτλους. Ελπίζω να έρθουν πολλά τρόπαια στο μέλλον στην ομάδα».

Για το αν τον είχε προετοιμάσει ο Κονσεϊσάο πριν έρθει στον ΠΑΟΚ: «Όλοι στην Πόρτο γνωρίζουν τον ΠΑΟΚ και τον δυναμισμό των φιλάθλων. Σίγουρα είχα μιλήσει και με τον Σέρτζιο. Το πιο σημαντικό είναι να σταθούμε στο παιχνίδι της Κυριακής. Εκεί πρέπει να αφοσιωθούμε, στο παιχνίδι με τη Λαμία».

Για το παιχνίδι της Κυριακής και τι πρέπει να κάνει ο Δικέφαλος για να πάρει το τρίποντο: «Για να κερδίσουμε τη Λαμία πρέπει να σκοράρουμε περισσότερα γκολ από αυτή. Θεωρώ πως το παιχνίδι θα κριθεί στο πως θα παρουσιαστεί ο ΠΑΟΚ. Δεν θα είναι εύκολο το παιχνίδι της Κυριακής. Πρέπει όλοι να είμαστε συγκεντρωμένοι. Ακόμη και οι οπαδοί θα πρέπει να μας βοηθήσουν και να μας ωθήσουν στη νίκη» .

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ