27η αγωνιστική Superleague: Το πρόγραμμα του Σαββάτου

27η αγωνιστική Superleague: Το πρόγραμμα του Σαββάτου

Ο ΟΦΗ φιλοξενεί τον ΠΑΣ Γιάννινα στο σημαντικότερο ματς της ημέρας για την 27η αγωνιστική, στο οποίο παίζεται η παραμονή των Κρητικών στην κατηγορία.

Ο ΟΦΗ στις 17:15 υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Γεντί Κουλέ σε ένα ματς… τελικό παραμονής στη Superleague. Οι Κρητικοί σε περίπτωση ήττας αποχαιρετούν από τώρα την υπόθεση παραμονής, ενώ μόνο με νίκη θα έχουν ελπίδες για τα μπαράζ.

Από την άλλη ο ΠΑΣ είναι πιο άνετος και πηγαίνει για δύο αποτελέσματα ενώ σε περίπτωση δικής του νίκης μπορεί να βάλει από κάτω του τον Αστέρα Τρίπολης και να βγει εκτός μπαράζ. Οι γηπεδούχοι θα έχουν στη διάθεσή τους τον Γιακουμάκη, όχι όμως και τους Στρέζο και Ναμπί την ώρα που από τους Γιαννιώτες θα απουσιάζουν οι Κάστρο, Λίλα, Κάργας και Μιχαήλ.

Στις 19:00 στο άδειο και παγωμένο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Άρη. Οι πράσινοι θα παίξουν το τελευταίο χαρτί τους για να παραμείνουν με μαθηματικές ελπίδες στο κυνήγι της 5ης θέσης και της Ευρώπης, χωρίς ωστόσο να υπολογίζουν τους Κουλιμπαλί, Μαυρομάτη και Μουζούκη.

Από την άλλη ο Άρης ξέρει πως σε περίπτωση νίκης όχι μόνο βγάζει νοκ άουτ τον Παναθηναϊκό αλλά θα μπορέσει να κυνηγήσει με αξιώσεις την 4η θέση στην οποία βρίσκεται ισόβαθμος με τους Θεσσαλονικείς ο Ατρόμητος. Μοναδικό πρόβλημα για τον Παντελίδη ο Μάρτιν Τόνσο.

Τέλος στις 19:30 ο Πανιώνιος περιμένει στη Νέα Σμύρνη τη Λάρισα. Όποιος από τους δύο καταφέρει να επικρατήσει επί της ουσίας ξενοιάζει από το άγχος της παραμονής στην κατηγορία. Στο σημαντικό αυτό ματς οι κυανέρυθροι θα στερηθούν των υπηρεσιών των Μπανανά, Κούρντι και Κότνικ, ενώ επανέρχεται ο Σπιριντόνοβιτς. Από την άλλη οι βυσσινί θα έχουν έλλειμα ποιότητας μεσοεπιθετικά μιας και οι Ντέλετιτς, Λεοζίνιο και Ακόστα δεν θα είναι διαθέσιμοι.

Συνοπτικά το πρόγραμμα για σήμερα Σάννατο για την 27η αγωνιστική της Superleague:

ΟΦΗ – ΠΑΣ Γιάννινα (17:15 – Γεντί Κουλέ)

Παναθηναϊκός – Άρης (19:00 – ΟΑΚΑ)

Πανιώνιος – Λάρισα (19:30 – Νέα Σμύρνη)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ