Ο «μεταμορφωμένος» Κρίστισιτς που… αλλάζει την ΑΕΚ

Ο «μεταμορφωμένος» Κρίστισιτς που… αλλάζει την ΑΕΚ

Ο Σέρβος χαφ, Νέναντ Κρίστισιτς έχει βρει για τα καλά τα πατήματά του και έχει εξελιχθεί σε «εγκέφαλο» της Ένωσης στα τελευταία παιχνίδια

Ο Νέναντ Κρίστισιτς δείχνει ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο μετά τη διακοπή. Ο Σέρβος μέσος δούλεψε εντατικά στο κενό που προέκυψε στο πρόγραμμα και κατάφερε να βρει για τα καλά τα πατήματά του. Ο 28χρονος μέσος μετά από σχεδόν τρεις μήνες εντατικής δουλειάς, έφτασε στα επιθυμητά όρια φυσικής κατάστασης. Κόντρα στον Παναιτωλικό έπαιξε ως 6άρι, αναλαμβάνοντας να «χτίσει» το παιχνίδι της ΑΕΚ από πίσω.

Ο έμπειρος χαφ ήταν ο παίκτης που έπαιρνε τη μπάλα από τα στόπερ (μιας και ο Γαλανόπουλος, έτρεχε και πίεζε το αντίπαλο αμυντικό χαφ μέχρι τη γραμμή της αντίπαλης περιοχής) και μοίραζε έξυπνα και κάθετα παιχνίδι. Σωστές μεταβιβάσεις, έκανε τις περισσότερες κομβικές πάσες, από οποιονδήποτε άλλο συμπαίκτη του (11) και διορατικότητα στην πρόβλεψη των φάσεων. Ο 28χρονος χαφ, δεν δίστασε να μπει δυναμικά σε φάσεις όπου η μπάλα ήταν διεκδικήσιµη και έδειξε ότι το επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος είναι πολύ πιο κάτω από το δικό του.

Ο Κρίστισιτς είναι ηλίου φαεινότερο ότι δίνει άλλη διάσταση στο παιχνίδι της ΑΕΚ. Και ειδικά από τη στιγμή που θα αποτελέσει δίδυμο με τον Σιμόες ή τρίδυμο με τον Μάνταλο στην εξίσωση, είναι δεδομένο πως η ΑΕΚ θα είναι πολύ καλύτερη στη δημιουργία. O Σέρβος χαφ ανεβαίνει συνεχώς, πετυχαίνοντας στο ματς Κυπέλλου με την Λαμία, το δεύτερο του γκολ με την κιτρινόμαυρη φανέλα. Ένα γκολ καθοριστικό για την «Ένωση», που την φέρνει ένα βήμα από τον τελικό του θεσμού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ