ΠΑΟΚ: Με τους συνήθεις ύποπτους κόντρα στην Λαμία

ΠΑΟΚ: Με τους συνήθεις ύποπτους κόντρα στην Λαμία

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου δεν πρόκειται να κάνει κάποια έκπληξη ως προς την ενδεκάδα που θα παρατάξει αύριο απέναντι στη Λαμία, μετά και τις απουσίες των Ζαμπά και Λημνιού.

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται αύριο στη κατάμεστη Τούμπα την Λαμία, απομένουν 3.000 εισιτήρια για να γίνει ένα ακόμα sold out για φέτος, με τους Ασπρόμαυρους εκτός από τις γνωστές απουσίες των Βέρνμπλουμ και Μαουρίσιο να μην έχουν στη διάθεση τους και τους Ζαμπά και Λημνιό.

Ο Βραζιλιάνος μετά από ενοχλήσεις που αισθάνθηκε στο ισχίο αποφασίσθηκε να μείνει εκτός αποστολής, ενώ ο δεύτερος παρότι μπήκε σε αγωνιστικούς ρυθμούς δεν είναι ακόμα 100% έτοιμος για να πάρει χρόνο συμμετοχής.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου δεν θα ετοιμάσει κάποια έκπληξη στον Μάκη Χάβο. Θα παρατάξει μια ομάδα με ότι καλύτερο διαθέτει αυτή τη στιγμή. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Πασχαλάκης.

Στην άμυνα κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα είναι οι Βαρέλα και Κρέσπο. Δεξιά ο Μάτος και αριστερά ο Βιερίνια που τα γεμίσματα του από πίσω έλειψαν στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης για το κύπελλο. Στη μεσαία γραμμή επιστρέφει το δίδυμο των τελευταίων αγωνιστικών, Ολιβέιρα και Σάκχοφ. Στις πτέρυγες οι Ενρίκε και Μπίσεσβαρ, στον άξονα ο Πέλκας και στην κορυφή της επίθεσης ο Άκπομ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ