Αράς: «Σισέ και Καμαρά έχουν μεγάλη ζήτηση»

Αράς: «Σισέ και Καμαρά έχουν μεγάλη ζήτηση»

Ο συνεργάτης του Πιερ Ισά, που εκπροσωπεί τους δύο Αφρικανούς, έβαλε… φωτιά ενόψει της μεταγραφικής περιόδου, τονίζοντας ότι οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού έχουν μεγάλη ζήτηση!

Είναι τα δύο «διαμάντια» του Ολυμπιακού. Παίκτες που ήρθαν στο μεγάλο λιμάνι από τη δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας και κατάφεραν μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα να εξελιχθούν σε πρωταγωνιστές και να εκτοξεύσουν στα ύψη την χρηματιστηριακή τους αξία.

Αναφερόμαστε φυσικά στους Παπέ Αμπού Σισέ και Μαντί Καμαρά, οι οποίοι στον Ολυμπιακό έχουν άλματα προόδου και μέσα από τις εξαιρετικές τους εμφανίσεις έχουν τραβήξει πάνω τους δικαιολογημένα τα βλέμματα των μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων.

Ο Σαλίμ Αράς, ο οποίος είναι συνεργάτης του πρώην αθλητικού διευθυντή του Ολυμπιακού και νυν μάνατζερ των δύο «ερυθρόλευκων», Πιερ Ισά, παραχώρησε συνέντευξη σε γαλλική ιστοσελίδα, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον 23χρονο κεντρικό αμυντικό και τον 22χρονο μέσο των Πειραιωτών. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, οι δύο παίκτες έχουν μεγάλη ζήτηση και θα ανεβάσουν ακόμα περισσότερο τις μετοχές τους, καθώς θα λάβουν μέρος στο Κόπα Άφρικα.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Έχω σταματήσει εδώ και χρόνια το ποδόσφαιρο. Κάναμε μία καλή ομάδα ή ένα δυνατό team εάν θέλετε με τον Πιέρ Ισά, τον πρώην αθλητικό διευθυντή του Ολυμπιακού που έχει παίξει στην Μαρσέιγ. Για την ακρίβεια με έχει βοηθήσει πολύ από το 2009 που σταμάτησα. Φτιάξαμε μία εταιρεία που κάνει πολύ καλές συνεργασίες με Γαλλίακαι Ελλάδα. Το ελληνικό πρωτάθλημα δεν είχε τόση καλή φήμη στην Γαλλία αλλά εμείς το αλλάξαμε αυτό. Πολλοί παίκτες από την Γαλλία έχουν περάσει από την Ελλάδα όπως οι Νταρσεβίλ, Ντικρόκ, Τζιμπούρ, Καντέ και Μπουμσόνγκ. Τώρα πάνε πολύ καλά τα πράγματα για εμάς. Θα έχουμε ένα γεμάτο καλοκαίρι και με τους Παπέ Σισέ και Μαντί Καμαρά, δύο παίκτες του Ολυμπιακού, που ήδη έχουν μεγάλη ζήτηση και θα παίξουν και στο Κόπα Άφρικα.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ