Παναθηναϊκός – Άρης: Με κορυφαίους τους… αριστερούς ο ΠΑΟ

Παναθηναϊκός – Άρης: Με κορυφαίους τους… αριστερούς ο ΠΑΟ

Διαβάστε την κριτική των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού μετά την νίκη επί του Άρη με 2-0 σε παιχνίδι για την 27η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Όλοι οι παίκτες του ΠΑΟ ανέβασαν την απόδοσή τους στο δεύτερο μέρος και ήρθε εύκολα η νίκη επί του Άρη. Κορυφαίοι οι αριστεροπόδαροι Ινσούα, Οικονόμου, από κοντά σε απόδοση και ο Δώνης. Αναλυτικά, η κριτική των «πρασίνων».

ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΔΙΟΥΔΗΣ: Ο Άρης είχε έξι τελικές στο πρώτο μέρος, όπου ήταν καλύτερος, αλλά δεν χρειάστηκε να επέμβει ο γκολκίπερ του Παναθηναϊκού. Στην πιο επικίνδυνη στιγμή των φιλοξενούμενων, η μπάλα βρήκε το δοκάρι. Στο δεύτερο μέρος ήταν θεατής.

ΜΑΤΙΑΣ ΓΙΟΧΑΝΣΟΝ: Κακό πρώτο ημίχρονο από τον Σουηδό. Έκανε πολλά λάθη σε εύκολες πάσες, δεν βοήθησε επιθετικά και είχε θέματα ανασταλτικά, τόσο με τον Λάρσον, όσο και με τα ανεβάσματα του Κορχούτ. Στο δεύτερο ημίχρονο βελτιώθηκε. Δεν έκανε κάτι ιδιαίτερο, αλλά ήταν σταθερός.

ΕΜΑΝΟΥΕΛ ΙΝΣΟΥΑ: Εκ των κορυφαίων του Παναθηναϊκού. Αμυντικά δεν είχε προβλήματα. Εξαφάνισε τον Ματέο Γκαρσία. Επιθετικά στο δεύτερο μέρος είχε αρκετές προωθήσεις και φυσικά σφράγισε την εμφάνισή του με το εκπληκτικό γκολ που σημείωσε. Ένα εξαιρετικό σκαφτό πλασέ, που θα έκανε φορ υψηλού επιπέδου. Είχε και μία καλή κεφαλιά που απέκρουσε ο Κουέστα.

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΠΟΥΓΓΟΥΡΑΣ: Στο πρώτο ημίχρονο είχε δύο-τρεις καλές επεμβάσεις. Σε ατομικό επίπεδο ήταν σταθερός, αλλά είχε κάποια θέματα συνεννόησης με τον Γιόχανσον. Σε γενικές γραμμές αθόρυβη δουλειά.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΛΟΒΕΤΣΙΟΣ: Καλή εμφάνιση. Ο Ντιγκινί δεν ήταν ιδιαίτερα απειλητικός και κατάφερε να τον αντιμετωπίσει εύκολα. Δεν μπόρεσε, πάντως, να προωθήσει το παιχνίδι από τα μετόπισθεν, όπως θα ήθελε ο προπονητής του.

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ: Πολύ καλή εμφάνιση από τον έμπειρο αμυντικό. Ανασταλτικά δεν είχε προβλήματα. Με τη βοήθεια του Ινσούα δεν ένιωσε την απειλή του Γκαρσία. Επιθετικά ήταν ακόμα καλύτερος. Από δική του επέλαση πήγε η μπάλα στον Μακέντα που έδωσε ασίστ για το 1-0, από δική του πάσα πήγε η μπάλα στον Άλτμαν που έδωσε ασίστ για το 2-0.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΡΜΠΕΛΗΣ: Έκανε το λάθος από το οποίο ξεκίνησε στο 22’ η φάση του δοκαριού του Άρη. Έχασε τη μπάλα κι επιπλέον βρέθηκε αμαρκάριστος στον χώρο ευθύνης του ο Μαρτίνες. Στο δεύτερο ημίχρονο ανέβηκε κατακόρυφα η απόδοσή του. Είχε ορισμένες καλές μπαλιές και ανασταλτικά δεν άφησε τους αντίπαλους χαφ να κάνουν παιχνίδι.

ΈΡΓΚΟΥΣ ΚΑΤΣΕ: Μέτριο ματς από τον διεθνή Αλβανό αμυντικό μέσο. Στο πρώτο μέρος δεν είχε δραστηριότητα, στο δεύτερο ανέβηκε, αλλά δεν είχε κάτι ουσιαστικό. Βοήθησε, ωστόσο, να πάρει η ομάδα του τον έλεγχο στη μεσαία γραμμή.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΩΝΗΣ: Πέτυχε το πρώτο γκολ με κίνηση κρυφού επιθετικού και άνοιξε τον δρόμο για τη νίκη. Καλύτερος κι αυτός στο δεύτερο μέρος, ενώ πριν το γκολ είχε μία ακόμα ευκαιρία, αλλά δεν έκανε καλό κοντρόλ απέναντι στον Κουέστα. Στο πρώτο ημίχρονο η μόνη αξιόλογη στιγμή του ήταν ένα αδύναμο σουτ που μπλόκαρε ο Κουέστα.

ΤΑΣΟΣ ΧΑΤΖΗΓΙΟΒΑΝΗΣ: Ο νεαρός εξτρέμ έπαιξε βασικός έπειτα από καιρό και είχε διάθεση, αλλά όχι και ουσία. Δεν κατέγραψε κάποια εντυπωσιακή ενέργεια, όμως, έτρεξε αρκετά στο γήπεδο.

ΦΕΝΤΕΡΙΚΟ ΜΑΚΕΝΤΑ: Ο Ιταλός στο πρώτο μέρος έμοιαζε αποκομμένος. Περιφερόταν στον αγωνιστικό χώρο χωρίς ουσία. Στο δεύτερο μέρος έπαιξε πιο έξυπνα και είχε την ασίστ στον Δώνη για το 1-0.

ΑΛΛΑΓΕΣ
ΌΜΡΙ ΆΛΤΜΑΝ: Μπήκε στο 73’ και στο 74’ έδωσε μία ωραία πάσα στον αμαρκάριστο Ινσούα για το 2-0. Όσο διάστημα έπαιξε κράτησε καλά τη μπάλα και βοήθησε και στο πρέσινγκ.

ΑΡΓΥΡΗΣ ΚΑΜΠΕΤΣΗΣ: Στην πρώτη του επαφή με τη μπάλα έκανε κακό κοντρόλ, άνοιξε τη μπάλα και δεν μπόρεσε να νικήσει στο τετ α τετ τον Κουέστα.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΗΣ: Πέρασε στο ματς στο 86’ και πρόλαβε να αστοχήσει σε μία κεφαλιά από καλή θέση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ