Παναθηναϊκός: Ατρόμητος και… τέλος για Κουρμπέλη, Μακέντα και Ινσούα

Παναθηναϊκός: Ατρόμητος και… τέλος για Κουρμπέλη, Μακέντα και Ινσούα

Ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να πορευθεί στα τελευταία ματς της σεζόν χωρίς τρεις βασικότατους ποδοσφαιριστές του ρόστερ του.

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε του Άρη με 2-0 στο παγωμένο ΟΑΚΑ, αλλά χάνει τρεις από τους βασικούς ποδοσφαιριστές του λόγω καρτών, με τον Γιώργο Δώνη να καλείται να αποφασίσει σε ποια δύο από τα εναπομείναντα τρία ματς δεν θα τους έχει στη διάθεσή του.

Πρόκειται για τους Ινσούα, Μακέντα και Κουρμπέλη οι οποίοι έχουν συμπληρώσει 7 κίτρινες κάρτες και πρέπει να απουσιάσουν υποχρεωτικά από δύο ματς. Ρίχνοντας μια ματιά στο πρόγραμμα του Παναθηναϊκού, στις 14/4 αντιμετωπίζει τον ΟΦΗ (εντός), στις 21/4 τον Ατρόμητο (εκτός) και στις 5/5 τον Παναιτωλικό (εντός).

Η λογική λέει λοιπόν πως οι τρεις από τους πιο έμπειρους ποδοσφαιριστές του τριφυλλιού θα αγωνιστούν στο πιο δύσκολο από τα τρία ματς, στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο. Αυτό δίνει την ευκαιρία στον Έλληνα τεχνικό να χρησιμοποιήσει (όπως και κόντρα στον Απόλλωνα) αρκετούς από τους νεαρούς ποδοσφαιριστές στα άλλα δύο ματς της σεζόν που απομένουν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ