Μπογέ: «Χαρούμενος για το γκολ, όλα θα ξεκαθαρίσουν τον Ιούνιο»

Μπογέ: «Χαρούμενος για το γκολ, όλα θα ξεκαθαρίσουν τον Ιούνιο»

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός μίλησε για το γκολ που πέτυχε και στάθηκε στην βελτίωση που επέδειξε η ΑΕΚ στο δεύτερο μέρος – Τι είπε για το μέλλον του.

Χαρούμενος για το γκολ που πέτυχε δήλωσε ο Λούκας Μπογέ, μετά τη νίκη της ΑΕΚ επί της Ξάνθης στα Πηγάδια με 3-1, για την 27η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός τόνισε ότι η Ενωση στο δεύτερο ημίχρονο ανέβασε την απόδοσή της, δημιούργησε πολλές φάσεις στα αντίπαλα καρέ και στο τέλος πανηγύρισε τη νίκη. Οσον αφορά στο μέλλον του, ο Μπογέ επισήμανε ότι είναι συγκεντρωμένος στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ΑΕΚ και το καλοκαίρι οι διοικήσεις των δύο ομάδων θα αποφασίσουν για το τι μέλλει γενέσθαι.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Προφανώς και είμαι χαρούμενος για το γκολ που σημείωσα και για τη νίκη. Δεχτήκαμε ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο ανεβάσαμε την ένταση και σημειώσαμε γκολ στις πολλές φάσεις που είχαμε».

Για το ενδεχόμενο απόκτησής του από την ΑΕΚ το καλοκαίρι, αφού αγωνίζεται στην Ενωση ως δανεικός από την Τορίνο: «Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ. Δεν μπορώ να σκεφτώ το μέλλον μου. Σκέφτομαι μόνο το παρόν μου με την ΑΕΚ. Τον Ιούνιο θα παρθούν κάποιες αποφάσεις από τις δύο διοικήσεις. Το μυαλό μου είναι συγκεντρωμένο στο σήμερα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ