Ερυθρόλευκη καταιγίδα: 5-0 με 4 γκολ σε 33 λεπτά! (vids)

Ερυθρόλευκη καταιγίδα: 5-0 με 4 γκολ σε 33 λεπτά! (vids)

Μπαλάρα στο Αγρίνιο από τον Ολυμπιακό, με τους Πειραιώτες να σκοράρουν τέσσερα γκολ σε 33 λεπτά στο δεύτερο μέρος και να μετατρέπουν το 1-0 του ημιχρόνου σε 5-0!

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεσε to10.gr στην Google

Ο Ολυμπιακός μπήκε δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο και με τέσσερα γκολ σε 33 λεπτά ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 5-0.

Στο 50’ ο Φορτούνης πήρε την μπάλα και από πλάγια θέση έκανε την κάθετη μπαλιά στον Χασάν, ο οποίος με πλασέ νίκησε τον Κυριακίδη και έκανε το 2-0.

Εντεκα λεπτά αργότερα ο αρχηγός των Πειραιωτών έκανε τη σέντρα από αριστερά και ο Γκιγιέρμε με κεφαλιά έκανε το 3-0 για τους φιλοξενούμενους.

Στο 70’ οι Ερυθρόλευκοι πέτυχαν ένα ακόμα γκολ, αυτή τη φορά με τον Μαντί Καμαρά. Ο Ντίας έκανε την κεφαλιά, ο πορτιέρο του Παναιτωλικού απέκρουσε και ο Αφρικανός από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.  Στο 78’ ο Ζιλ Ντίας έδωσε στον Ομάρ και αυτός με ένα πολύ δυνατό σουτ έκανε το 5-0 για την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Ολυμπιακός είχε ανοίξει το σκορ στο 9’ με τον Μασούρα.

Δείτε το 0-2:

https://vimeo.com/328959314

Το 0-3:

https://vimeo.com/328960539

Το 0-4:

https://vimeo.com/328961473

Το 0-5:

https://vimeo.com/328962398

Και το 0-1:

Προσθήκη ως προτεινόμενη πηγή στη Google
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ