Ατρόμητος: Επιστροφή Ουγκράι μετά από 5 μήνες!

Ατρόμητος: Επιστροφή Ουγκράι μετά από 5 μήνες!

Ο Ούγγρος επιθετικός ξεπέρασε τον τραυματισμό του και συμπεριελήφθη στην αποστολή μετά από σχεδόν 5 μήνες – Αναλυτικά οι επιλογές του Κάναντι για το παιχνίδι με τον Απόλλων Σμύρνης.

Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ατρομήτου για το αυριανό εντός έδρας παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης (8/4, 19:00), για την 27η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Οι Κυανόλευκοι το απόγευμα της Κυριακής προπονήθηκαν υπό τις οδηγίες του Νταμίρ Κάναντι και στη συνέχεια ο Αυστριακός τεχνικός ανακοίνωσε την αποστολή για το ματς με την Ελαφρά Ταξιαρχία.

Σε αυτή μάλιστα βρίσκεται και το όνομα του Ρόλαντ Ουγκράι, ο οποίος ξεπέρασε τον σοβαρό τραυματισμό που είχε υποστεί και επιστρέφει στη δράση μετά από σχεδόν 5 μήνες!

Τελευταία φορά που αγωνίστηκε ο Ούγγρος επιθετικός ήταν στο εκτός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΚ, που έγινε στις 11 Νοεμβρίου. Αντίθετα, εκτός αποστολής έμειναν ο τιμωρημένος Μάντσον και οι Βασιλακάκης, Κορτ.

Συγκεκριμένα, η αποστολή απαρτίζεται από τους; Μέγιερι, Ρισβάνη, Καρασαλίδη, Μανούσο, Ενσικουλού, Ουάρντα, Σάκιτς, Ούμπιδες, Κουλούρη, Χατζηισαϊα, Κιβρακίδη, Ουγκράι, Κατράνη, Μπουσούλατζιτς, Μπρούνο, Κωτσόπουλο, Νάτσος, Μούγιακιτς και Θεοδωράκη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ