Κρέσπο: «Αν είμαστε συγκεντρωμένοι δεν έχουμε αντίπαλο»

Κρέσπο: «Αν είμαστε συγκεντρωμένοι δεν έχουμε αντίπαλο»

Ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο υποστήριξε πως αν ο ίδιος και οι συμπαίκτες του είναι συγκεντρωμένοι, τότε δεν υπάρχει ομάδα να τους σταματήσει στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο, μίλησε για το σημερινό παιχνίδι, τονίζοντας πως αν ο ίδιος και οι συμπαίκτες του είναι συγκεντρωμένοι, τότε δεν έχουν κανέναν αντίπαλο στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ακόμα μίλησε για τον ΠΑΟΚ και την παρουσία του στην ομάδα, αυτά τα τρία χρόνια.

Αναλυτικά όσα είπε

Για τη σημερινή νίκη:«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι η Λαμία είναι μια καλή ομάδα. Δεν παίξαμε τόσο καλά στο πρώτο ημίχρονο αλλά στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν αρκετά καλύτεροι και πετύχαμε δύο ακόμη γκολ που μας έδωσαν τη νίκη. Γνωρίζουμε πως αν εμείς είμαστε συγκεντρωμένοι τότε δεν έχουμε κανέναν αντίπαλο στο ελληνικό πρωτάθλημα».

Για το αν ο ΠΑΟΚ είναι σημαντικό κομμάτι στην καριέρα του: «Βεβαίως αν δείτε στην καριέρα μου η μοναδική ομάδα που έμεινα για καιρό είναι η Σεβίλη η οποία είναι και η πατρίδα μου. Ο ΠΑΟΚ είναι το δεύτερο μου σπίτι και είναι σημαντικό για εμένα, μας έδεσαν οι δυσκολίες που περάσαμε».

Για το αν θα μπορούσε να είναι αδερφός του ο Βαρέλα: «Έχω έναν αδερφό και μια αδερφή αλλά σε αυτά τα τρία χρόνια έχω δεθεί με πολλά παιδιά. Περιμένω να τελειώσει η χρονιά για να πανηγυρίσω μαζί με τα νέα μου αδέρφια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ