Απόλλων Σμύρνης: Χωρίς βασικά «όπλα» στο Περιστέρι

Απόλλων Σμύρνης: Χωρίς βασικά «όπλα» στο Περιστέρι

Ο υποβιβασμένος Απόλλων Σμύρνης αντιμετωπίζει τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, με τους Μπεντινέλι, Κύργια, Ακόστα και Γκίνο να μένουν εκτός αποστολής.

Με πολλές και σημαντικές απουσίες θα παραταχθεί ο Απόλλων Σμύρνης στον αγώνα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι (8/4, 19:00), για την 27η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Συγκεκριμένα, ο Λευτέρης Βελέντζας στον αγώνα με τον Ατρόμητο δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Μπεντινέλι, Κύργια, Ακόστα και Γκίνο. Ο Μπεντινέλι είναι τιμωρημένος, καθώς είχε αντικρίσει κόκκινη κάρτα στο ματς με τον Παναθηναϊκό, οι Κύργιας και Ακόστα βρίσκονται στα… πιτς λόγω τραυματισμού, ενώ ο Γκίνο υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα.

Η αποστολή του Απόλλωνα Σμύρνης για το παιχνίδι στα Δυτικά Προάστια αποτελείται από τους: Χουάντερσον, Αστράς, Βαφέα, Ζερβόπουλο, Κοντοές, Στάθη, Ναδάλες, Οριουέλα, Ρώσση, Οικονομόπουλο, Γαρουφαλιά, Ντ’ Ούρσο, Αγρόδημο, Ντεφεντερίκο, Κοντογιαννόπουλο, Ελ Χέλβε, Ναζλίδη και Βάρκα.

Υπενθυμίζουμε ότι το παιχνίδι είναι βαθμολογικά αδιάφορο για την Ελαφρά Ταξιαρχία, καθώς η ομάδα της Ριζούπολης βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας έχει ήδη υποβιβαστεί στη Football League.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ