«Ο ΠΑΟΚ πείσμωσε για τα περσινά και κατακτά δίκαια το πρωτάθλημα»

«Ο ΠΑΟΚ πείσμωσε για τα περσινά και κατακτά δίκαια το πρωτάθλημα»

Ο Άκης Ζήκος σε δηλώσεις του τόνισε ότι ο Δικέφαλος φτάνει άξια στη φετινή κατάκτηση του τίτλου.

Ο Άκης Ζήκος μίλησε στο «Open TV» για διάφορα ποδοσφαιρικά θέματα και όπως ήταν λογικό αναφέρθηκε και στον ΠΑΟΚ, οποίος όπως τόνισε κατακτά δίκαια το φετινό πρωτάθλημα.

Αναλυτικά επισήμανε: «Νομίζω ότι ο ΠΑΟΚ ήταν η ομάδα που έδειξε συνέπεια στις νίκες. Ίσως για πρώτη φορά δεν έχασε στην Αθήνα από κανέναν «μεγάλο». Ήταν η ομάδα με τις περισσότερες λύσεις και αυτή που δίψαγε περισσότερο για τον τίτλο.

Πείσμωσε πολύ περισσότερο από το χαμένο πρωτάθλημα πέρσι. Από τους παίκτες, την ομάδα και γενικότερα ως σωματείο. Ενισχύθηκε και δίκαια θα κατακτήσει το πρωτάθλημα. Ο Βιεϊρίνια και ο Μάτος είναι τα καλύτερα άκρα στην Ελλάδα.

Βλέπουμε ότι μία ομάδα που έχει καλά άκρα και μπορούν να κάνουν επίθεση ανά πάσα στιγμή και να κινδυνέψει ο αντίπαλος, είναι αυτή που έχει τις περισσότερες πιθανότητες για νίκες και κατ’ επέκταση για το πρωτάθλημα».

Ακόμη για τον Μπίσεσβαρ τόνισε: «Ξεκίνησε ως ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στην Ολλανδία, είναι ένας ποδοσφαιριστής που αδίκησε τον εαυτό του.

Ξεκίνησε με μεγάλη προοπτική για να κάνει ένα μεγάλο άλμα στην καριέρα του αλλά βρέθηκε εκτός μεγάλων συλλόγων στην Τουρκία και η πορεία του δεν είναι αυτή που έπρεπε να είναι. Το ταλέντο και η ποιότητά του είναι απίστευτα και σε πολύ υψηλό επίπεδο.

Αν ήταν μικρότερος, ίσως ο ΠΑΟΚ να έβαζε πολλά χρήματα στο ταμείο του από μία ενδεχόμενη πώληση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ