Λάρισα : «Δεν υπήρξε επεισόδιο Κούγια – Φυντάνη»

Λάρισα : «Δεν υπήρξε επεισόδιο Κούγια – Φυντάνη»

Η Λάρισα με ανακοίνωση της διέψευσε ότι υπήρξε επεισόδιο ανάμεσα στον Αλέξη Κούγια και τον Ηλία Φυντάνη και τόνισε πως ο μεγαλομέτοχος της ομάδας προσπάθησε να σταματήσει επεισόδιο του 58χρονου προπονητή με δύο οπαδούς.

Η Λάρισα με ανακοίνωση της, διέψευσε πως υπήρξε επεισόδιο, ανάμεσα στον Αλέξη Κούγια και τον Ηλία Φυντάνη με τη λήξη του αγώνα εναντίον της Ξάνθης. Η θεσσαλική ομάδα υποστηρίζει στην ανακοίνωση της πως ο Αλέξης Κούγιας κατέβηκε στο γήπεδο για να πανηγυρίσει με τον προπονητή και εκείνη τη στιγμή αντιλήφθηκε, επεισόδιο του Ηλία Φυντάνη με δύο οπαδούς των βυσσινί. Σύμφωνα με την επίσημη θέση της ΑΕΛ, ο Κούγιας επενέβη για να σταματήσει το επεισόδιο.

Μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της Λάρισας αναφέρει:

 «Η αλήθεια είναι εντελώς διαφορετική: δύο μέλη της ερασιτεχνικής ΑΕΛ οι οποίοι έρχονται στο γήπεδο κάνοντας χρήση προσκλήσεων, από την αρχή του 2ου ημιχρόνου έβριζαν χυδαία τον Ηλία Φυντάνη, παρά το ότι η ομάδα σε όλο το 2ο ημίχρονο έπαιξε καταπληκτικό ποδόσφαιρο και έπρεπε να κερδίσει την αξιόμαχη Ξάνθη με τουλάχιστον 3 γκολ διαφορά και ο Ηλίας Φυντάνης μόλις η ΑΕΛ, μετά τις καταπληκτικές αλλαγές του, πέτυχε το γκολ της νίκης, γύρισε προς τους δύο αυτούς «οπαδούς» της και τους φώναζε «δεν ντρέπεστε, παρακαλάτε να χάσουμε. Όταν με πήρε ο Κούγιας είχατε 2 πόντους σε 6 ματς και σε 14 ματς έχουμε 17″.

Εκείνη τη στιγμή κατέβαινε ο κ. Κούγιας για να πανηγυρίσει μαζί με τον προπονητή και την ομάδα, αντελήφθη το επεισόδιο, αγκάλιασε τον Φυντάνη για να τον συγχαρεί και για να σταματήσει το επεισόδιο με του οπαδούς.

Αυτή είναι η μόνη αλήθεια και οι κ.κ. Κούγιας και Φυντάνης επιφυλάσσονται κάθε νομίμου δικαιώματος τους.

Μπορεί να στεναχωρεί κάποιους η αγωνιστική και βαθμολογική άνοδος της ΑΕΛ αλλά η υπομονή έχει και τα όρια της».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ