Δάρας: «Πανιώνιος και ΠΑΟΚ θα βγουν στην ελεύθερη αγορά για τηλεοπτικό συμβόλαιο»

Δάρας: «Πανιώνιος και ΠΑΟΚ θα βγουν στην ελεύθερη αγορά για τηλεοπτικό συμβόλαιο»

Ο Πρόεδρος του Πανιωνίου και αντιπρόεδρος της Superleague σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ραδιοφωνικό σταθμό μίλησε για το «αύριο» της Λίγκας, τα τηλεοπτικά συμβόλαια της νέας σεζόν αλλά και την πορεία των Κυανέρυθρων

Ο αντιπρόεδρος της Superleague και πρόεδρος του Πανιωνίου, Χρήστος Δάρας, μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό για την επικείμενη αναδιάρθρωση των πρωταθλημάτων, τα τηλεοπτικά συμβόλαια και την πορεία της ομάδα του.

Ανέφερε μάλιστα χαρακτηριστικά ότι το συμβόλαιο των Κυανέρυθρων με τη NOVA εκπνέει φέτος και έτσι θα αναζητήσει νέο, στην ελεύθερη αγορά, ενώ το ίδιο θα κάνει και ο ΠΑΟΚ που δεν έχει πάροχο για τη νέα σεζόν.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την αναδιάρθρωση: «Το πλάνο είχε ως εξής στην αρχή, να παρακαμφθεί για μια χρονιά το πλάνο με 14 ομάδες, όμως από την ώρα που η ΕΡΤ δεν καλύπτει αυτά τα τηλεοπτικά συμβόλαια που είχε κάνει πέρυσι, δεν μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο.

Θα περάσει αυτό που είχαμε υπογράψει πέρυσι. Φέτος προσπαθήσαμε για διάφορους λόγους να πάρει παράταση για μια χρονιά, όμως είναι οριστικό πια, φέτος θα πέσουν τρεις ομάδες απευθείας και ένας θα ανέβει. Ο τέταρτος από το τέλος στη Σούπερ Λιγκ, θα παίξει μπαράζ με τον δεύτερο της Φούτμπολ Λιγκ, για ακόμη μια θέση στην επόμενη Σούπερ Λιγκ».

Για τα τηλεοπτικά συμβόλαια της νέας σεζόν: «Το συμβόλαιο του Πανιωνίου με την NOVA λήγει φέτος. Είμαστε ελεύθεροι να διαπραγματευτούμε με τη NOVA και την ΕΡΤ πια. Στην ελεύθερη αγορά, βγαίνεις και διαπραγματεύεσαι, την καλύτερη προσφορά την δέχεσαι, την χειρότερη την απορρίπτεις.

Δεν υπάρχει «άστεγος». Από όλες τις ομάδες που θα μείνουν τώρα στη Σούπερ Λιγκ, μόνο ο ΠΑΟΚ και ο Πανιώνιος δεν έχουν πάροχο για του χρόνου. Όταν πέρυσι υπογράψανε οι επτά ομάδες, υπέγραψαν με κάποιους όρους, όπως κι εμείς με τη NOVA, αυτό θα κάνουμε πάλι».

Για το αν ο Πανιώνιος κινδυνεύει να βρεθεί στη ζώνη του υποβιβασμού: «Εγώ πιστεύω πως από την αρχή μια ομάδα πρέπει να ξέρει τι πρόκειται να γίνει. Είτε κοιμάμαι ήσυχος, είτε δεν κοιμάμαι ήσυχος, αυτή τη στιγμή η βαθμολογία δείχνει την πραγματικότητα».

Πηγή: Arena FM 89,4

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ