Καμαρά: «Φέτος έχουμε περάσει δύσκολες στιγμές»

Καμαρά: «Φέτος έχουμε περάσει δύσκολες στιγμές»

Για την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό αλλά και για τις δυνατότητες του Ολυμπιακού στη φετινή σεζόν, μίλησε ο Μαντί Καμαρά.

Την προηγούμενη αγωνιστική ο Ολυμπιακός συνέτριψε 5-0 τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, με τον Μαντί Καμαρά να πετυχαίνει το τέταρτο γκολ και να δίνει διαστάσεις θριάμβου στη νίκη των «ερυθρόλευκων».

Κληθείς να σχολιάσει την αναμέτρηση με τα «καναρίνια», ο Καμαρά επέλεξε να σταθεί στους τρεις βαθμούς που αποκόμισε η ομάδα του, παρά στην προσωπική του απόδοση, ενώ ακολούθως επισήμανε τις δυσκολίες που έχει περάσει ο Ολυμπιακός τη φετινή σεζόν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του 22χρονου μέσου στην κάμερα του Olympiakos TV:

-Ήταν μια εμφατική νίκη με εσένα να αγωνίζεται ως αλλαγή, να σκοράρεις και να δείχνεις σε καλή κατάσταση.

«Το σημαντικό είναι να φεύγουμε με τους 3 βαθμούς από όλα τα παιχνίδια. Πρέπει να αποδεικνύουμε μπροστά στον κόσμο μας, ότι είμαστε εδώ για τη νίκη. Να κάνουμε τα πάντα για να φτάνουμε στο στόχο μας. Δεν έχει σημασία το ποιος θα σκοράρει, αλλά να φτάνει η ομάδα στο νικηφόρο αποτέλεσμα».

-Πόσο σημαντικό είναι για τον Ολυμπιακό να δείχνει σε κάθε ματς, ως το τέλος, πώς είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα;

«Πάντα είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα μας να έχει κίνητρο και να αποδεικνύει πώς είναι μια ομάδα που μπορεί να παίξει πολύ καλό ποδόσφαιρο. Φέτος έχουμε περάσει δύσκολες στιγμές. Αλλά πάντα πρέπει να δείχνουμε παρόντες, πώς μπορούμε να παίξουμε πολύ καλά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ