Κάναντι: «Κοιτάζω την επόμενη ημέρα και όχι 2-3 μήνες μπροστά»

Κάναντι: «Κοιτάζω την επόμενη ημέρα και όχι 2-3 μήνες μπροστά»

Αινιγματικός παραμένει ο Νταμίρ Κάναντι σχετικά με το μέλλον του στον Ατρόμητο, όταν ρωτήθηκε σχετικά μετά το ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο Ατρόμητος πέτυχε επαγγελματική νίκη επί του Απόλλωνα Σμύρνης με 1-0 χάρη στο γκολ του Κιβρακίδη και έμεινε πλέον μόνος 4ος στην Superleague. Ο Αυστριακός προπονητής των Περιστεριωτών, Νταμίρ Κάναντι δεν έκρυψε την χαρά του για τη νίκη και την κατάκτηση των τριών βαθμών.

Παράλληλα όμως απέφυγε να απαντήσει και πάλι για το σε ποιον πάγκο ομάδας θα τον βρει η νέα σεζόν. Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο Κάναντι:

«Χαιρόμαστε για τους τρεις βαθμούς, που ήταν πολύ σημαντικοί. Αμυντικά ήμασταν πολύ καλά και συμπαγείς και δεν απειληθήκαμε. Αυτό ήταν το κλειδί για το σημερινό ματς και τη νίκη. Χαίρομαι για τον Κιβρακίδη, όχι μόνο για το γκολ που πέτυχε, αλλά και για τη συνολική του εμφάνιση. Θέλαμε να πετύχουμε και δεύτερο γκολ, που θα μας έκανε τη δουλειά ακόμα πιο εύκολη.

Για μας ήταν σημαντικό το αποτέλεσμα. Προερχόμασταν από τρεις σερί ήττες που μας είχε κοστίσει στην αυτοπεποίθηση. Οπότε, θέλαμε μόνο τη νίκη. Αμυντικά ήμασταν πολύ καλοί και σίγουρα επιθετικά θα μπορούσαμε να είμαστε καλύτεροι για να κάνουμε κυρίως τη ζωή μας πιο εύκολη».

Για το αν κάνει σκέψεις ενόψει της επόμενης σεζόν: «Όχι, όχι! Γνωρίζω πολύ καλά τον Ατρόμητο. Βλέπω πόσο παθιασμένοι ήταν για τη σημερινή νίκη τόσο ο πρόεδρος, όσο και ο τεχνικός διευθυντής. Γνωριζόμαστε δύο χρόνια. Ξέρετε ότι κοιτάω πάντα την επόμενη μέρα και όχι τι θα γίνει σε δύο ή τρεις μήνες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ