Σούπερ Λίγκα: Ψηφίστε τον MVP της 27ης αγωνιστικής (Γκάλοπ)

Σούπερ Λίγκα: Ψηφίστε τον MVP της 27ης αγωνιστικής (Γκάλοπ)

To10.gr σας δίνει τη δυνατότητα να αναδείξετε τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή της αγωνιστικής, μέσω του σχετικού γκάλοπ που διενεργεί.

Ολοκληρώθηκε και η 27η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας και εσείς έχετε τη δυνατότητα να ψηφίζετε τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή μέσω του γκάλοπ που ετοίμασε to10.gr. Κώστας Φορτούνης, Εμανουέλ Ινσούα, Εζεκιέλ Πόνσε Γεβχέν Σάχοφ και Ρικάρντο Βαζ τίθενται στη διάθεσή σας αυτή την εβδομάδα.

Εμάνουελ Ινσούα
Ο Αργεντινός μπακ ήταν από τους κορυφαίους του Παναθηναϊκού στο 2-0 επί του Άρη. Αμυντικά περιόρισε πολύ το «ατού» των κίτρινων που λέγεται Ματέο Γκαρσία, ενώ επιθετικά σημείωσε το δεύτερο γκολ, το οποίο ήταν εξαιρετικής έμπνευσης και εκτέλεσης.

Εζεκιέλ Πόνσε
Η «μηχανή των γκολ» της ΑΕΚ συνέχισε και στα Πηγάδια στο 3-1 με την Ξάνθη. Ο Αργεντινός επιθετικός ήταν εκείνος που έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του, κάνοντας το 2-1 στο 68’, με ένα πολύ όμορφο γκολ, δείγμα της ποιότητάς του.

Κώστας Φουρτούνης
Ο Ολυμπιακός έστησε… πάρτι στο Αγρίνιο (5-0 επί του Παναιτωλικού) με τον Ελληνα μεσοεπιθετικό να είναι ο κύριος «υπεύθυνος» την εμφατικής αυτής παρουσίας. Μπορεί να μη σκόραρε, όμως η εμφάνιση του ήταν σπουδαία κάνοντας όλα τα υπόλοιπα για τους συμπαίκτες του.

Γεβχέν Σάχοφ
Ο Ουκρανός μέσος ηταν ο καλύτερος παίκτης του ΠΑΟΚ στο 3-0 με τη Λαμία. Ενέπνεε σιγουριά, είχε ουσία κάνοντας πολύ καλά τη δουλειά του. Σημείωσε το δεύτερο γκολ της ομάδας και ουσιαστικά «κλείδωσε» τη νίκη.

Ρικάρντο Βαζ
Ο Πορτογάλος εξτρέμ ήταν ο παίκτης που κράτησε «ζωντανό» τον ΟΦΗ στην υπόθεση παραμονή. Σε δύσκολες συνθήκες λόγω της καταρρακτώδους βροχής στο Ηράκλειο, πέτυχε το μοναδικό γκολ στον «τελικό» παραμονής με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ