Αυτό είναι το πλάνο που θα εκτοξεύσει τον Παναθηναϊκό

Αυτό είναι το πλάνο που θα εκτοξεύσει τον Παναθηναϊκό

Ποιο είναι το πλάνο που έχουν στο μυαλό τους ενόψει της νέας σεζόν Δώνης και Νταμπίζας και που στοχεύουν...

Ένας άλλος Παναθηναϊκός θα είναι σε μεγάλο βαθμό αυτός που θα δουν οι φίλοι του τη νέα σεζόν χωρίς αυτό όμως να σημαίνει ότι θα παρεκκλίνει από τον στόχο του που δεν είναι άλλος από την εξυγίανση του συλλόγου.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα λοιπόν, Δώνης και Νταμπίζας, εν αναμονή της ενημέρωσης από τη διοίκηση για το ύψος του διαθέσιμου μπάτζετ για τη νέα σεζόν, έχουν ήδη καταστρώσει πλάνο πάνω στο οποίο θα χτίσουν τον νέο Παναθηναϊκό που στόχος θα είναι να παρουσιαστεί πολύ πιο ανταγωνιστικός από τον φετινό.

Βάσει αυτού λοιπόν αλλά και όσων έγιναν γνωστά από τον ίδιο τον προπονητή του «τριφυλλιού» στην «Αθλητική Κυριακή», ο Παναθηναϊκός θα αναζητήσει αρχικά έμπειρους παίκτες, με μια διαδρομή στον χώρο, όπως πχ ο Μακέντα, που θα μπορέσουν να λειτουργήσουν ως «αρχηγοί» απέναντι στους μικρότερους παίκτες της ομάδας που και πάλι θα είναι η βάση της. Κι αυτό γιατί αναμένεται να υπάρξουν ξανά αρκετές προσθήκες από την Κ19, με την προώθηση παικτών όπως ο Αθανασακόπουλος και ο Σέχου που ξεχωρίζουν φέτος στη δεύτερη ομάδα.

Εξίσου σημαντικό είναι και το θέμα των αποχωρήσεων, κάτι που θα χειριστεί βέβαια ο Νίκος Νταμπίζας και θα επιδιώξει αν και όποιος πωληθεί να φύγει σε ικανοποιητική τιμή για τον σύλλογο και όχι με… ξεπούλημα. Εξάλλου η οικονομική κατάσταση πλέον στον Παναθηναϊκό, δεν είναι τόσο δραματική όσο ήταν μέχρι πριν έναν χρόνο ώστε να αναγκαστεί να πουλήσει όσο-όσο το «τριφύλλι».

Τέλος οι «πράσινοι» ελπίζουν και σε μεγαλύτερη συμμετοχή του κόσμου ώστε να δώσει ακόμη μεγαλύτερα «φτερά» στην ομάδα του Γιώργου Δώνη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ