Ολυμπιακός: Με Μαρτίνς και ηγέτη Φορτούνη η επόμενη μέρα

Ολυμπιακός: Με Μαρτίνς και ηγέτη Φορτούνη η επόμενη μέρα

Την απόφαση να πορευτούν με τον Πέδρο Μαρτίνς στο τιμόνι και τον Κώστα Φορτούνη ηγέτη της ομάδας έχουν πάρει στον Ολυμπιακό με τον διεθνή άσο να αναμένεται μάλιστα σύντομα να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τους «ερυθρόλευκους».

Εδώ και καιρό έχει ξεκινήσει ο προγραμματισμός για τη νέα σεζόν στον Ολυμπιακό και οι άξονες γύρω από τους οποίους θα στηριχθεί αυτός, είναι δύο.

Ο Πέδρο Μαρτίνς και ο Κώστας Φορτούνης. Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Κόκκινου Πρωταθλητή», η επόμενη μέρα στους «ερυθρόλευκους» περιλαμβάνει την παραμονή του Πορτογάλου προπονητή στον πάγκο αλλά και την στήριξη του Κώστα Φορτούνη με νέο συμβόλαιο.

Ο Ολυμπιακός μπορεί να έμεινε εκτός στόχων και να τελειώνει τη σεζόν χωρίς τίτλο, όμως η εκτίμηση στη δουλειά του Μαρτίνς είναι δεδομένη και η διοίκηση της ομάδας έχει αποφασίσει να τον στηρίξει γνωρίζοντας και το δύσκολο έργο που είχε φέτος μιας και ανέλαβε μια εντελώς νέα ομάδα. Το ποδόσφαιρο που έπαιξαν οι «ερυθρόλευκοι» παρ’ όλα αυτά ήταν άκρως ελκυστικό και όλοι στον σύλλογο εκτιμούν πως τη νέα σεζόν θα αποφέρει και τους πολυπόθητους τίτλους.

Από κει και πέρα προτεραιότητα είναι και η ανανέωση του συμβολαίου του Κώστα Φορτούνη που πραγματοπόιησε εξαιρετική χρονιά δείχνοντας πως βρίσκεται στην καλύτερη φάση της καριέρας του και επιθυμία της διοίκησης είναι να τον «δέσει» με νέο συμβόλαιο με αυξημένες αποδοχές. Το τρέχον συμβόλαιο λήγει το 2020 και μετά το πρόσφατο ματς με τον Ατρόμητο έγινε μάλιστα συζήτηση σε πολύ καλό κλίμα με τον ατζέντη του, Πολ Κουτσολιάκο και εκφράζεται η αισιοδοξία πως το θέμα είναι σε πολύ καλό δρόμο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ