«Ο ΠΑΟΚ είναι πλέον ομάδα άλλου επιπέδου»

«Ο ΠΑΟΚ είναι πλέον ομάδα άλλου επιπέδου»

Ο Γιάννης Αλεξούλης τόνισε ότι ο Βιεϊρίνια έκανε τη διαφορά στη φετινή πορεία του Δικέφαλου και επισήμανε ότι ο ΠΑΟΚ έχει πλέον ξεφύγει.

Ο Γιάννης Αλεξούλης, ο οποίος έχει περάσει και από τη Λάρισα και από τον ΠΑΟΚ, μίλησε για το ματς της Κυριακής (14/4) μεταξύ των δύο ομάδων στο «AEL FC Arena». Στις δηλώσεις του στο «Metropolis 95.5» αναφέρθηκε και στον Αντρέ Βιεϊρίνια, τον οποίο ξεχώρισε από τους παίκτες του Δικέφαλου.

Για το κλίμα που υπάρχει στη Λάρισα ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ είπε: «Δεν θα έχει την ένταση που είχε άλλα χρόνια. Ο κόσμος έφυγε από το γήπεδο. Η Λάρισα θα το παλέψει, αφού θέλει το λιγότερο έναν πόντο για τη σωτηρία. Ο κόσμος, όμως, δεν έχει το ίδιο πάθος για την ομάδα. Αυτό φαίνεται από τα εισιτήρια. Ο κόσμος έφυγε από το γήπεδο παρ’ όλο που η ομάδα τον έχει ανάγκη».

Για το παιχνίδι της Κυριακής (14/4) του ΠΑΟΚ με τη Λάρισα: «Βάσει δυνατοτήτων, ο ΠΑΟΚ έχει την ικανότητα να το πάρει. Το ποδόσφαιρο, όμως, είναι περίεργο άθλημα. Σας θυμίζω το περσινό ματς. Ο ΠΑΟΚ μπορούσε να το καθαρίσει, όμως, έπαθε τη ζημιά σε μια αντεπίθεση στο τέλος λόγω της φλυαρίας του. Όπως και να έχει, ο ΠΑΟΚ είναι ομάδα άλλου επιπέδου, μαζί με τον Ολυμπιακό έχουν ξεφύγει εντελώς από τις υπόλοιπες ομάδες».

Για τον παίκτη που ξεχωρίζει από τον φετινό ΠΑΟΚ: «Είναι ο Βιεϊρίνια με κλειστά μάτια. Κράτησε την ομάδα, ήταν αυτός που έδωσε το πνεύμα. Στην αρχή ήταν και ο Πέλκας και τα άλλα Ελληνόπουλα που την κράτησαν. Όμως σε καθοριστικά παιχνίδια ο Βιεϊρίνια ήταν αυτός που έδωσε τον τόνο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ