Επιμένουν στην Αγγλία για ενδιαφέρον της Λέστερ για τον Κούτρη

Επιμένουν στην Αγγλία για ενδιαφέρον της Λέστερ για τον Κούτρη

Δύο αγγλικές ιστοσελίδες αναφέρουν πως οι «αλεπούδες» έχουν στην μεταγραφική τους ατζέντα τον αριστερό μπακ του Ολυμπιακού, Λεονάρντο Κούτρη

Ο Λεονάρντο Κούτρης έχει πραγματοποιήσει μια εξαιρετική σεζόν με την φανέλα του Ολυμπιακού και πολλές ευρωπαϊκές ομάδες έχουν δείξει ενδιαφέρον για τον νεαρό άσο των ερυθρόλευκων.

Χρήζει ιδιαίτερης μνείας ότι σήμερα δύο αγγλικές ιστοσελίδες κάνουν ξανά αναφορά σε ενδιαφέρον της Λέστερ για τον διεθνή αμυντικό του Ολυμπιακού, επισημαίνοντας ότι οι «αλεπούδες» είχαν στείλει και σκάουτερ στο Λιχτενστάιν για να δει από κοντά τον Κούτρη στο παιχνίδι της Εθνικής μας ομάδας.

Θα πρέπει εδώ να σημειωθεί πως το τελευταίο διάστημα υπήρχαν πολλά δημοσιεύματα στον αγγλικό Τύπο για τον Κούτρη, με τα σχετικά ρεπορτάζ να κάνουν λόγο για ενδιαφέρον της Νιούκαστλ, της  Έβερτον, αλλά και της Γουέστ Χαμ.

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρακολουθούν τον νεαρό αμυντικό του Ολυμπιακού και ομάδες εκτός Αγγλίας, όπως για παράδειγμα η Μαρσέιγ και η Τζένοα. Η τελευταία μάλιστα έκανε τον Γενάρη πρόταση 5 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του παίκτη, η οποία απορρίφθηκε από τους ερυθρόλευκους.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ