Λαζαρίδης: «Ο Άρης αξίζει να ζήσει στιγμές όπως με την Ατλέτικο»

Λαζαρίδης: «Ο Άρης αξίζει να ζήσει στιγμές όπως με την Ατλέτικο»

Ο πρώην στόπερ του Αρη, Νίκος Λαζαρίδης μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό με αφορμή το σημαντικό παιχνίδι με τον Ατρόμητο που θα κρίνει τα... πάντα για την 4η θέση στη Σούπερ Λίγκα.

Στο Yellow Radio 92.8 ο πρώην ποδοσφαιριστής των κιτρινόμαυρων και νυν τιμ μάνατζερ του Ατρομήτου, Νίκος Λαζαρίδης. Μεταξύ άλλων ο άλλοτε στόπερ του Άρη που είχε σκοράρει στο επικό παιχνίδι με την Ατλέτικο στην Μαδρίτη τόνισε το πόσο ωραίες αναμνήσεις έχει από τους «κίτρινους».

Επίσης μίλησε για τη «μάχη» της 4ης θέσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες ενώ αναφέρθηκε και στον Σάββα Παντελίδη, αλλά και ποιους παίκτες ξεχωρίζει από τους Θεσσαλονικείς.

Αναλυτικά όσα είπε ο Νίκος Λαζαρίδης:

Αρχικά για την αναδιάρθρωση ανέφερε:

Το πρώτο και βασικό είναι ότι αυτό που έγινε τουλάχιστον να γίνει για καλό.

Να είναι κάτι καλό και να μπορέσει το Ελληνικό ποδόσφαιρο να κάνει βήματα μπροστά. Νομίζω ότι όλα γίνονται για κάποιο σκοπό και θεωρώ ότι αυτή η κίνηση θα επιδράσει θετικά στο Ελληνικό πρωτάθλημα.

Για το αν είναι η πρώτη φορά που έρχεται ως τιμ μάνατζερ στην Θεσσαλονίκη:

Ως ποδοσφαιριστής έχω παίξει μια φορά. Αυτή είναι  η πρώτη φορά που έρχομαι ως τιμ μάνατζερ.

Θα είναι ένα ωραίο παιχνίδι,. και οι δυο ομάδες φέτος έχουν δείξει ότι είναι πολύ ανταγωνιστικές και νομίζω ότι δίκαια και εμείς και ο Άρης βρισκόμαστε εκεί που βρισκόμαστε.

Σίγουρα για εμάς ο στόχος ήταν εξαρχής να είμαστε στην πρώτη πεντάδα και να βγούμε στην Ευρώπη. Από εκεί και πέρα ο προπονητής έχει δίκαιο, γιατί όταν έχεις έναν στόχο και τα καταφέρνεις μπορεί να θεωρηθεί.. τίτλος.

Για τον Ατρόμητο:

Η ομάδα μας και φέτος έχει δείξει ένα καλό πρόσωπο, δίκαι βρίσκεται εκεί που βρίσκεται και μακάρι και στο μέλλον να συνεχίσουμε έτσι.

Για τον αγώνα με τον Άρη:

Εντάξει, θα είναι ένα παιχνίδι όπως όλα τα άλλα. Είναι δύσκολο παιχνίδι, ξέρω πιο καλά από όλους το γήπεδο στο οποίο θα παίξουμε και την ατμόσφαιρα που θα επικρατεί. Έχει πάρα πολύ μεγάλη δυσκολία αλλά θα το δούμε όπως όλα τα υπόλοιπα.

Για την δική του επιστροφή:

Το περιμένω πως και πως. Έστω και από αυτή την θέση. Νομίζω ότι τα χρόνια που περάσαμε ήταν πάρα πολύ καλά, ειδικά στην Ευρώπη, και νομίζω ότι για κάθε παίκτη που θα επέστρεφε είναι κάτι πολύ σημαντικό.

Για την αγάπη του κόσμου προς το πρόσωπο του:

Αμοιβαία είναι όλα. Και χαίρομαι πάρα πολύ που εισπράττω αυτήν την αγάπη από τον κόσμο, είναι πάρα πολύ καλό να παίρνεις ένα χειροκρότημα. Να βλέπεις ότι κάτι έχεις κάνει και εσύ για αυτήν την ομάδα.

Για το αν μπορεί να ζήσει ο Άρης και πάλι στιγμές όπως αυτές με την Ατλέτικο:

Μακάρι, το εύχομαι. Ο Άρης είναι μεγάλη ομάδα, έχει πάρα πολύ κόσμο στον πλευρό του και νομίζω ότι την πρόκριση στην Ευρώπη την αξίζει. Είναι πάρα πολύ σημαντική η επιστροφή του.

Για το τι του αρέσει στον Άρη:

Ο Άρης έχει πολύ ποιοτικούς παίκτες. Όλες οι γραμμές του είναι συμπαγείς, θέλει προσοχή το παιχνίδι. Έχει παίκτες που μπορούν ανά πάσα στιγμή να σου κάνουν την ζημιά.

Για τον Ντιγκινί και τον Τόνσο:

Τους είχα και τους δυο, είναι και καλά παιδιά και καλοί ποδοσφαιριστές.

Για τον Σάββα Παντελίδη:

Οι Έλληνες προπονητές πρέπει να έχουν πρόοδο, χρειάζεται αυτό για το Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Για τον Χαβιέ Ούμπιντες που συμπλήρωσε 300 συμμετοχές στην Ελλάδα:

Ο Ούμπι είναι ένα παιδί με ήθος, με χαρακτήρα. Έχει συμπληρώσει 300 παιχνίδι στην Ελλάδα και νομίζω ότι από όλες τις ομάδες έχει αφήσει και άλλα πράγματα. Έχει δείξει τι προσφέρει σαν ποδοσφαιριστής και σαν άνθρωπος.

Για τον Γιώργο Δεληζήση:

Το πάθος και η καρδιά παίζουν ρόλο. Ο κόσμος, οι διοικούντες αναγνωρίζουν αυτό που κάνει ο ποδοσφαιριστής. Δεν το γνωρίζω το παιδί αλλά έχει δείξει ότι αξίζει και δίκαια κερδίζει αυτό το συμβόλαιο που του έχει προσφέρει η ομάδα.

Για τον Άρη:

Ο Άρης πρέπει να πρωταγωνιστεί. Είναι μεγάλη ομάδα, έχει όλα τα φόντα, ‘έχει τον κόσμο. Το πιο σημαντικό είναι αυτό, και ο κόσμος του Άρη έχει αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια ότι είναι δίπλα στα καλά και τα άσχημα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ