Άρης: Στην Ισπανία για να «κλείσει» τον Ματέο Γκαρσία ο Διαμαντόπουλος!

Άρης: Στην Ισπανία για να «κλείσει» τον Ματέο Γκαρσία ο Διαμαντόπουλος!

Έτοιμος για το μεγάλο «μπαμ» με τον Ματέο Γκαρσία ο Άρης, καθώς ο αθλητικός διευθυντής των κίτρινων Ντίνος Διαμαντόπουλος βρίσκεται στην Ισπανία προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του Αργεντίνου «μάγου». Επιβεβαίωση για to10.gr που είχε αποκαλύψει το ταξίδι των Θεσσαλονικέων για τον 22χρονο εξτρέμ.

Στην τελική του ευθεία μπαίνει το θέμα της απόκτησης του Ματέο Γκαρσία από τον Άρη. Ο Ντίνος Διαμαντόπουλος βρίσκεται από σήμερα (Τρίτη 9/4) στην Ισπανία προκειμένου να προχωρήσει τις επαφές με του ανθρώπους της Λας Πάλμας.

Ουσιαστικά μιλάμε για κατάθεση πρότασης αγοράς με επίσημη μορφή πλέον έτσι ώστε οι «κιτρινόμαυροι» να ολοκληρώσουν μια σπουδαία κίνηση.

Θυμίζουμε ότι to10.gr είχε αποκαλύψει το ταξίδι του Διαμαντόπουλου για τον Γκαρσία και το οποίο είχε επιβεβαιώσει λίγες μέρες μετά ο επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ της ισπανικής ομάδας, Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς.

Ο Μιλοβάνοβιτς στις δηλώσεις του είχε κάνει λόγο για πρόταση από την ομάδα της Θεσσαλονίκης τονίζοντας μάλιστα ότι ο Άρης είναι η μοναδική ομάδα που είχε καταθέσει πρόταση αγοράς για τον 22χρονο ποδοσφαιριστή.

Εξάλλου είναι γνωστό εδώ και αρκετό καιρό ότι ο Ματέο είναι πολύ ευχαριστημένος από τη συνεργασία του με τον Αρη (εχει κερδίσει θέση βασικού), αλλά και τη διαμονή του στη Θεσσαλονίκη. Ετσι οι άνθρωποι των κίτρινων σε επαφές που είχαν μαζί του συμφώνησαν σε όλα για την επέκταση της συνεργασίας του.

Ο Αρης θεωρεί τον Γκαρσία ως έναν πολύ ενδιαφέρον πρότζεκτ που μπορεί να ωφελήσει τον σύλλογο πολλαπλώς. Από τη μία σε αγωνιστικό επίπεδο, καθώς θεωρείται πως ακόμη έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης με τους κίτρινους να θεωρούν αφενός να ότι μπορεί να γίνει ο ηγέτης της ομάδας.

Αφετέρου εφόσον ο νεαρός εξελιχθεί όπως αναμένεται, τότε η τιμή του θα «εκτοξευθεί» στα ύψη. Συνεπώς ο Αρης θα μπορέσει να επωφεληθεί οικονομικά και να μπει (επιτέλους) στη λογική που επιτάσσει το σύγχρονο ποδόσφαιρο δηλαδή των αγοραπωλησιών.

Οπως είχε προκύψει η πρόταση των κίτρινων αφορούσε ένα ποσό της τάξης των 1.500.000 ευρώ (για το 80% των δικαιωμάτων του καθώς το άλλο 20% ανήκει στην Ινστιτούτο) και μένει να δούμε τις επόμενες μέρες, αν όχι ώρες την κατάληξη των επαφών των δύο πλευρών που είναι ήδη αρκετά προχωρημένες.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ