Παναθηναϊκός: Επιστροφή στις προπονήσεις με προβλήματα

Παναθηναϊκός: Επιστροφή στις προπονήσεις με προβλήματα

Αρκετά θέματα έχει ν’ αντιμετωπίσει ο Γιώργος Δώνης για το ματς με τον ΟΦΗ, την ερχόμενη Κυριακή.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού επέστρεψαν στο «Γ. Καλαφάτης» μετά το διήμερο ρεπό που τους έδωσε ο Γιώργος Δώνης.

Οι «πράσινοι» είχαν να αντιμετωπίσουν τον δυνατό αέρα, ενώ ο τεχνικός του «τριφυλλιού» έχει να διαχειριστεί με τη σειρά του τις πολλές απουσίες που υπάρχουν για το ματς με τον ΟΦΗ. Ο Κουρμπέλης έκανε πρόγραμμα αποφόρτισης, αλλά ούτως ή άλλως δεν πρόκειται να παίξει κόντρα στους Ηρακλειώτες, αφού έχει δηλωθεί να εκτίσει την πρώτη από τις δύο αγωνιστικές της ποινής του (συμπλήρωσε επτά κίτρινες στο ματς με τον Απόλλωνα). Εκτός λόγω καρτών είναι και οι Γιόχανσον, Ινσούα.

Στο μέτωπο των τραυματιών, δεν υπολογίζονται οι Μαυρομμάτης, Κουλιμπαλί, οι οποίοι έκαναν θεραπεία και συνέχισαν στο γυμναστήριο. Ο Μπουζούκης, παράλληλα, γυμνάστηκε μόνος του, αλλά ο Δώνης θα περιμένει έως την Πέμπτη ή την Παρασκευή για να δει αν θα μπορεί να τον έχει στη διάθεσή του. Οι πιθανότητες, πάντως, δεν είναι πολλές. Οι υπόλοιποι παίκτες δούλεψαν στις πάσες κι έπαιξαν διπλό στο μισό γήπεδο.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού αναμένεται να δώσει ξανά χρόνο σε παίκτες που δεν έχουν φέτος πολλές συμμετοχές. Ο Αποστολάκης θα παίξει δεξί μπακ χαφ και ο Χατζηθεοδωρίδης αριστερό μπακ χαφ. Στην άμυνα δεν θα αλλάξει η τριάδα των Κολοβέτσιου, Πούγγουρα, Οικονόμου. Στα χαφ είναι πολύ πιθανό να παίξει ξανά ο Στάικος, ανάλογα και με τον σχηματισμό. Αν θα δούμε δηλαδή το 3-5-2 ή το 3-4-2-1. Θέση διεκδικούν από την αρχή και οι Καμπετσής, Άλτμαν, Εμμανουηλίδης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ