Το «ψάχνει» για Αραούχο η ΑΕΚ, πάντα στα υπόψιν ο Σόουζα

Το «ψάχνει» για Αραούχο η ΑΕΚ, πάντα στα υπόψιν ο Σόουζα

Στον Σέρχιο Αραούχο στρέφεται και πάλι η ΑΕΚ όσο φαίνεται πως δυσκολεύει του Πόνσε ενώ δεν αποκλείεται κίνηση για τον Φελίπε Σόουζα του ΟΦΗ.

Την επιστροφή του Σέρχιο Αραούχο επιθυμούν στην ΑΕΚ σύμφωνα με δημοσιεύματα όσο φαίνεται πως δυσκολεύει η παραμονή του Έκι Πόνσε.

Η Λας Πάλμας φέρεται να έχει οικονομικό άνοιγμα της τάξης των 10 εκατομμυρίων ευρώ και ευελπιστεί να το καλύψει μέσω κάποιων πωλήσεων. Ο Αραούχο είναι ένας από τους παίκτες που είναι υποψήφιοι για πώληση ωστόσο αν παρουσιαστεί κάποια πρόταση από χώρες, σαν την Κίνα ή την Αραβία που να υπερβαίνει τα 5 εκατομμύρια ευρώ τότε θα είναι δύσκολα τα πράγματα για την Ένωση.

Η ΑΕΚ βέβαια έχει σύμμαχο την επιθυμία του παίκτη που ξαναβρήκε τον εαυτό του στην Ελλάδα αλλά και ο τραυματισμός του που τον αφήνει εκτός για το υπόλοιπο σχεδόν της σεζόν, είναι ίσως ανασταλτικός παράγοντας για μια καλή προσφορά στην Λας Πάλμας.

Παράλληλα ο Φελίπε Σόουζα που πραγματοποΙεί εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα του ΟΦΗ, ως δανεικός από την Κουρικό Ουνίδο της Χιλής, είναι πάντα στα υπόψιν των ανθρώπων της ΑΕΚ και δεν αποκλείεται να γίνει κίνηση άμεσα ώστε να αποκτηθεί έστω το 50% των δικαιωμάτων του, εφόσον αποκτήσουν οι Κρητικοί το άλλο 50%, προσφέροντας απλά καλύτερο συμβόλαιο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ