«Να δούμε περισσότερα παιδιά από τις Ακαδημίες στη μεγάλη ομάδα του ΠΑΟΚ»

«Να δούμε περισσότερα παιδιά από τις Ακαδημίες στη μεγάλη ομάδα του ΠΑΟΚ»

Ο Μιχάλης Ιορδανίδης θα ήθελε να βλέπει περισσότερους παίκτες του Δικέφαλου να προέρχονται από τις Ακαδημίες του.

Ο Μιχάλης Ιορδανίδης είναι συνεργάτης του Αντώνη Νικοπολίδη στην Εθνική Ελπίδων. Ο παλαίμαχος επιθετικός του ΠΑΟΚ, μιλώντας στο «Metropolis 95,5» αναφέρθηκε στη φετινή πορεία του Δικέφαλου, στην πιθανότητα κατάκτησης του νταμπλ, ξεχώρισε τον Βιεϊρίνια και την αμυντική γραμμή του ΠΑΟΚ ενώ αναφέρθηκε και στις επιτυχίες των τμημάτων υποδομής.

Για τη φετινή πορεία του ΠΑΟΚ είπε: «Φέτος ο ΠΑΟΚ έχει διάρκεια, παίζει πολύ όμορφο ποδόσφαιρο, είναι αήττητος και η ψυχολογία των ποδοσφαιριστών είναι τέτοια που δείχνουν πως μπορούν να κερδίζουν σε κάθε παιχνίδι. Ο κόσμος του ΠΑΟΚ θα πανηγυρίσει ένα πρωτάθλημα που θα δώσει την ευκαιρία στην ομάδα να μεγαλώσει εντός και εκτός συνόρων. Τα τελευταία χρόνια η ομάδα έχει ανοδική πορεία, πήρε 2 Κύπελλα, πέρυσι για άλλους λόγους δεν πήρε το πρωτάθλημα. Υπάρχει υγεία και φαίνεται αυτό ακόμη και στον φακό και στα πανηγύρια. Ο Σαββίδης μπορεί να δυναμώσει κι άλλο το ρόστερ για να στοχεύσει στο Champions League».

Για το Κύπελλο: «Το 2ο γκολ του Μάτος ήταν πολύ σημαντικό γιατί παρέχει μια ασφάλεια για τον επαναληπτικό. Ο ΠΑΟΚ θα τον προσπεράσει τον Αστέρα που έχει το μυαλό του στο πρωτάθλημα και μοναδικός στόχος είναι το νταμπλ, κάτι που δεν το έχει κάνει ποτέ στην ιστορία του».

Για τους παίκτες που ξεχωρίζουν: «Ο Βιεϊρίνια με τα γκολ που έχει βάλει, την ηγετική μορφή του αρχηγού, είναι το βαρόμετρο σε αυτή την ομάδα, καθοδηγεί με την στάση όλο τον οργανισμό του ΠΑΟΚ. Και ο Μάτος έχει δώσει σημαντικούς βαθμούς, μαζί με τους Βαρέλα-Κρέσπο-Πασχαλάκη είναι μια πεντάδα με την σταθερότητα που έχει δείξει και η αμυντική διάταξη που έχει είναι πολύ δυνατή».

Για τις επιτυχίες στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ με τους ταλαντούχους ποδοσφαιριστές που έχει τροφοδοτεί όλες τις Εθνικές ομάδες, τα τμήματα υποδομής δουλεύουν παρά πολύ καλά. Ένα πρόβλημα υπάρχει είναι πως δεν ενσωματώνονται παίκτες από την Κ19 στην μεγάλη ομάδα, πρέπει να βλέπουμε περισσότερους παίκτες νεαρούς να προωθούνται. Υπάρχει το νταμπλ μπροστά, υπάρχει όμως και το ελληνικό στοιχείο και γι’ αυτό υπάρχει και το ελληνικό στοιχείο. Ο Γκαρσία κάνει πολύ καλή δουλειά στην Κ19, έχει προσφέρει πολλά και εκεί που πρέπει να επικεντρωθεί στη συνεργασία του με τον Λουτσέσκου είναι η ενσωμάτωση παιδιών από την Κ19 στην μεγάλη ομάδα, τότε ο ΠΑΟΚ θα είναι πλήρης».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ