Οι συνομιλίες Παντελίδη και παικτών

Οι συνομιλίες Παντελίδη και παικτών

Στη βελτίωση της νοοτροπίας για τα τρία εναπομείναντα ματς πρωταθλήματος στοχεύει ο Σάββας Παντελίδης.

Ο Άρης έχει βλέψεις για την τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και έχει μπροστά του κρίσιμο παιχνίδι με τον Ατρόμητο (14/04, 7 μ.μ.) στο Κλεάνθης Βικελίδης. Η ψυχολογία της ομάδας είναι κομμάτι στο οποίο δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα ο Σάββας Παντελίδης, όπως έχει δείξει και στο παρελθόν.

Πέρα από τη δουλειά στο γήπεδο, κρίνει πως οι συζητήσεις με τους ποδοσφαιριστές τους βοηθούν στη διατήρηση του ηθικού και του καλού κλίματος στα αποδυτήρια.

Η ήττα στο ΟΑΚΑ από τον Παναθηναϊκό και κυρίως ο τρόπος που αυτή ήρθε δεν άρεσε στον προπονητή των κίτρινων, ενώ ανέλαβε και ο ίδιος μερίδιο ευθύνης για το αποτέλεσμα.

Ο Παντελίδης θεωρεί πως θα πρέπει οι παίκτες του να αφήσουν την κακή βραδιά πίσω τους, διορθώνοντας παράλληλα τα λάθη τους, τα αγωνιστικά αλλά και τα σχετικά με τη νοοτροπία.

Έτσι, θα ξεκινήσει σταδιακά τετ α τετ με κάποιους από αυτούς, όπως ανακοίνωσε και στην προπόνηση. Μέσα από τις κατ’ ιδίαν συνομιλίες, θα επισημάνει τα στοιχεία που επιδέχονται βελτίωση, ώστε το σύνολό του να εμφανίσει άλλο πρόσωπο, αρχής γενομένης από την κυριακάτικη αναμέτρηση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ