«Ελπίζω στη δικαίωση της ψυχής του παιδιού μου»

«Ελπίζω στη δικαίωση της ψυχής του παιδιού μου»

Συγκλονίζει ο πατέρας του αδικοχαμένου Νάσου Κωνσταντίνου ο οποίος μίλησε για τον γιο του και τη δίκη μετά το πρώτο κομμάτι της ακροαματικής διαδικασίας.

Συγκλονιστικές είναι οι δηλώσεις που έκανε ο πατέρας του αδικοχαμένου Νάσου Κωνσταντίνου, η δίκη για τη δολοφονία του οποίο ξεκίνησε σήμερα (10/4), αλλά θα συνεχιστεί στις 16 Απριλίου, αφού ολοκληρώθηκε το πρώτο κομμάτι της ακροαματικής διαδικασίας.

Συγκεκριμένα τόνισε: «Ο Νάσος αγαπούσε πάρα πολύ τον ΠΑΟΚ, ήταν ποδοσφαιριστής από τα 7 του χρόνια και ανήκε στην τοπική ομάδα της Πάφου. Ήταν άριστος φοιτητής, αποφοιτούσε στις 31 Μαΐου, αλλά δυστυχώς κάποιοι δεν τον άφησαν να χαρεί. Ούτε ακόμα και την αγαπημένη του ομάδα, είχε έρθει εδώ για δουλειά και το συνδύασε με το να πάει στο γήπεδο και να δει τον ΠΑΟΚ.

Δεν είναι λίγο πράγμα να στέκονται δίπλα σου οι άνθρωποι που σκότωσαν το παιδί σου και δεν ξέρω αν κάποιος γονιός θα μπορούσε να το αντέξει αυτό. Ελπίζω στη δικαίωση της ψυχής του παιδιού μου. Δεν θέλω να εκδικηθώ κάποιον, απλά είναι κρίμα να χάνονται τόσο νέα παιδιά χωρίς λόγο. Γιατί κάποιοι ανεγκέφαλοι -δεν ξέρω πώς να τους χαρακτηρίσω- να καταδιώκουν παιδιά αγνά, παιδιά που έρχονται από άλλες χώρες χωρίς καν να ξέρουν τι συμβαίνει και στο τέλος να τα χάνουμε με τέτοιον τρόπο».

Ο πατέρας του αδικοχαμένου Νάσου στάθηκε και στον Ιβάν Σαββίδη, ευχαριστώντας δημόσια την μεγάλη οικογένεια του ΠΑΟΚ που «έκανε τα πάντα»: «Μας έχει βοηθήσει γενικά πάρα μα πάρα πολύ, μακάρι ο Θεός να τον έχει καλά εκεί που βρίσκεται».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ