ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Έτοιμοι να γράψουν τα όνομα τους στην ιστορία του συλλόγου»

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Έτοιμοι να γράψουν τα όνομα τους στην ιστορία του συλλόγου»

Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ ζουν και αναπνέουν για την αναμέτρηση με την Λάρισα. Ένα παιχνίδι που αν το κερδίσουν θα επιστρέψουν πρωταθλητές στη Θεσσαλονίκη.

Ο τελικός για τον ΠΑΟΚ είναι η αναμέτρηση με την Λάρισα στο AEL FC Arena. Ένα παιχνίδι που θα του δώσει και μαθηματικά τον τίτλο του πρωταθλητή. Αυτή την αναμέτρηση την περιμένουν με αγωνία όλη η οικογένεια του Δικεφάλου.

Η προσμονή είναι μεγάλη, καθώς ο σύλλογος θα κατακτήσει το τρόπαιο μετά από 34χρόνια. Είναι χαρακτηριστικά τα όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην ενημέρωση της για την προετοιμασία της ομάδας ενόψει του κυριακάτικου αγώνα με τους Βυσσινί.

«Ο ΠΑΟΚ απέχει τρεις βαθμούς από την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Τρεις βαθμούς από την επίτευξη ενός εκ των στόχων της σεζόν. Η πρώτη του ευκαιρία να τους βρει είναι στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Λάρισα και ο Ράζβαν Λουτσέσκου με τους παίκτες του δουλεύουν προκειμένου να το καταφέρουν.

Με την ίδια συγκέντρωση που τους χαρακτηρίζει όλη τη σεζόν και το κίνητρο να γράψουν τ’ ονόματά τους στην ιστορία του συλλόγου, παίκτες και προπονητής ετοιμάζονται γι’ ακόμα έναν τελικό. Ένα δύσκολο παιχνίδι που απαιτεί προσπάθεια, πάθος και ενέργεια για να τελειώσει με τον επιθυμητό τρόπο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ