Μπλέκουν τον Πόνσε με την μεταγραφή του Μπενεντέτο!

Μπλέκουν τον Πόνσε με την μεταγραφή του Μπενεντέτο!

Νέος ανταγωνιστής για την ΑΕΚ στην προσπάθεια να κρατήσει τον Αργεντινό φορ, καθώς οι Ιταλοί παρουσιάζουν το 22χρονο φορ ως πιθανό αντάλλαγμα, στην προσπάθεια της Ρόμα να αποκτήσει τον Μπενεντέτο

Σε ένα μεταγραφικό σενάριο που αφορά και την ΑΕΚ στέκονται σήμερα τα ιταλικά Μέσα, καθώς η ιστοσελίδα corrieredellosport εμπλέκει τον Έκι Πόνσε, στην υπόθεση του Ντάριο Μπενεντέτο, του φορ της Μπόκα Τζούνιορς που θέλει να αποκτήσει η Ρόμα!

Συγκεκριμένα, το ρεπορτάζ των Ιταλών, θεωρεί δεδομένο πως οι Ρωμαίοι θα επισημοποιήσουν άμεσα το ενδιαφέρον τους για τον σέντερ-φορ της Μπόκα Τζούνιορς, καταθέτοντας επίσημη πρόταση. Θέλοντας να προλάβουν τον… ανταγωνισμό που πιθανότατα να προκύψει από άλλες ομάδες για τον 28χρονο επιθετικό…

Μάλιστα, ήδη υπάρχει ανοιχτή γραμμή Ρόμα – Μπόκα Τζούνιορς για τον Μπενεντέτο κι αυτό που απομένει είναι η επίσημη κρούση. Κάπου εδώ, οι Ιταλοί κάνουν αναφορά και στον Έκι Πόνσε που παίζει ως δανεικός από την Ρόμα στην ΑΕΚ (με την γνωστή οψιόν), σημειώνοντας πως «Ο παίκτης κάνει μια εξαιρετική σεζόν στην ΑΕΚ, αλλά είναι απίθανο να αγοραστεί από τον ελληνικό σύλλογο και θα μπορούσε να μπει ως έμψυχο αντάλλαγμα στις διαπραγματεύσεις».

Όπως γίνεται αντιληπτό από τα παραπάνω, ένα τέτοιο σενάριο θα έβαζε ακόμα μεγαλύτερα εμπόδια στην ΑΕΚ για το θέμα του Πόνσε. Καθώς το ενδεχόμενο επαναπατρισμού για λογαριασμό μάλιστα της Μπόκα Τζούνιορς, δεν θα άφηνε αδιάφορο τον 22χρονο άσο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ