Η μάχη για τα τηλεοπτικά του ΠΑΟΚ και το… πάνω χέρι της NOVA

Η μάχη για τα τηλεοπτικά του ΠΑΟΚ και το… πάνω χέρι της NOVA

Η ΕΡΤ ετοιμάζεται να κάνει μια πολύ μεγάλη πρόταση στον ΠΑΟΚ, αλλά η NOVA διατηρεί το δικαίωμα της πρώτης και τελευταίας προσφοράς, γεγονός που τις δίνει μεγάλο αβαντάζ.

Το συμβόλαιο του ΠΑΟΚ με τη NOVA λήγει τον Μάιο και ο Δικέφαλος του Βορρά θα είναι σε θέση να διαπραγματευτεί με οποιοδήποτε τηλεοπτικό σταθμό επιθυμεί.

Η ΕΡΤ σύμφωνα με τα όσα διαρρέονται από την Αγία Παρασκευή, ενδιαφέρεται έντονα για να εντάξει τους εντός έδρας αγώνες ΠΑΟΚ στο… ρεπερτόριό της, αλλά τη δεδομένη στιγμή το φαβορί παραμένει η NOVA. Στο συμβόλαιο που υπάρχει σε ισχύ ανάμεσα στην ομάδα της Θεσσαλονίκης και το συνδρομητικό κανάλι, υπάρχει ο όρος ο ΠΑΟΚ να μην προχωρήσει σε καμία συζήτηση για το θέμα των τηλεοπτικών του δικαιωμάτων, μέχρι τις 30 Απριλίου.

Το ενδιαφέρον της κρατικής τηλεόρασης είναι υπαρκτό, αλλά μέχρι στιγμής είναι μόνο σε φιλολογικό επίπεδο. Δεν έχει γίνει καμία συζήτηση ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τους επιτελείς της ΕΡΤ και ούτε πρόκειται να γίνει μέχρι τις 30 Απριλίου. Οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές θα ξεκινήσουν μετά την 1 Μαΐου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ΕΡΤ προτίθεται να προσφέρει ένα πλουσιοπάροχο συμβόλαιο στον ΠΑΟΚ, το οποίο θα αγγίξει τα 7 εκατ. ευρώ για κάθε χρόνο. Ενα μέρος του ποσού μάλιστα θα προσφερθεί στην «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ με τη μορφή τηλεοπτικού χρόνου προκειμένου να τον εκμεταλλευτεί, όπως η ίδια επιθυμεί. Το ίδιο γενναία, ίσως και μεγαλύτερη, προσφορά αναμένεται να καταθέσει και η NOVA, η οποία διατηρεί το δικαίωμα της πρώτης και τελευταίας προσφοράς, γεγονός που τις δίνει μεγάλο αβαντάζ.

Το συνδρομητικό κανάλι είναι το φαβορί για να πάρει τους εντός έδρας αγώνες του ΠΑΟΚ, καθώς οι όροι του τελευταίου συμβολαίου που υπέγραψαν οι δυο πλευρές του δίνει πολύ μεγάλο αβαντάζ σε σχέση με τους ανταγωνιστές του. Όπως και να έχει η υπόθεση θα μείνει ανοιχτή για μεγάλο διάστημα, καθώς οι επιτελείς της ΠΑΕ ΠΑΟΚ γνωρίζουν ότι οι μετοχές τους θα ανέβουν αρκετά, μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ