ΑΕΚ: «Καλοβλέπει» επιστροφή Βράνιες, ενδιαφέρον για Γιάγιαλο

ΑΕΚ: «Καλοβλέπει» επιστροφή Βράνιες, ενδιαφέρον για Γιάγιαλο

Τα ονόματα των Όγκνιεν Βρανιες και Μάτο Γιάγιαλο εξετάζονται εκ νέου για την ΑΕΚ που αναζητά ενίσχυση σε άμυνα και κέντρο για τη νέα σεζόν.

Ο Όγκνιεν Βράνιες αποχώρησε το καλοκαίρι από την ΑΕΚ με προορισμό το Βέλγιο και την Άντερλεχτ όμως ούτε εκείνος… καλοπέρασε μακριά από την Ένωση αλλά ούτε κι εκείνη χωρίς τον Βόσνιο στην άμυνά της.

Τα προβλήματα και τα ποικίλα θέματα που αντιμετώπισε ο Βράνιες τη φετινή σεζόν και τον έθεσαν εκτός ομάδας στους Βέλγους, είναι γνωστά όπως και τα προβλήματα που αντιμετώπισε η ΑΕΚ αμυντικά σε πολλές περιπτώσεις. Έτσι σύμφωνα με δημοσιεύματα οι «κιτρινόμαυροι» δεν θα έλεγαν όχι στην επιστροφή του ιδιόρρυθμου αμυντικού είτε με τη μορφή δανεισμού είτε ως ελεύθερου αν και κάτι τέτοιο φαντάζει δύσκολο από τη στιγμή που μόλις το καλοκαίρι η Άντερλεχτ δαπάνησε 3,2 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσει.

Είναι γεγονός πάντως ότι στην ΑΕΚ ο Βράνιες βρέθηκε στην καλύτερη φάση της καριέρας του, κάτι στο οποίο ποντάρουν οι «κιτρινόμαυροι» και θέλουν να τον ξαναφέρουν πίσω αλλά και ο ίδιος ο παίκτης το γνωρίζει και ουκ ολίγες φορές έχει εκφράσει την επιθυμία του να επιστρέψει.

Ένα άλλο όνομα παίκτη από τη Βοσνία που απασχολεί απ΄ότι φαίνεται και πάλι την ΑΕΚ, είναι αυτό του χαφ της Παλέρμο, Μάτο Γιάγιαλο που ενδιέφερε την Ένωση και το περασμένο καλοκαίρι. Ο Γιάγιαλο μένει ελεύθερος το καλοκαίρι αν όμως η ομάδα του ανέβει στην Serie A, τότε αναμένεται να του γίνει πρόταση ανανέωσης, κάτι που θα δυσκολέψει τα πράγματα για την ΑΕΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ