Στο μεταγραφικό κάδρο του ΠΑΟΚ και επιθετικός

Στο μεταγραφικό κάδρο του ΠΑΟΚ και επιθετικός

Το καλοκαίρι ο Δικέφαλος θα αναζητήσει και επιθετικός, καθώς θεωρούν πως μόνο με τους Άκπομ και Σφιντέρσκι δεν θα βγει η χρόνια και λόγω Champions League. Ερωτηματικό παραμένει η περίπτωση του Κουλούρη, που μάλλον, ετοιμάζεται για το εξωτερικό.

Στον ΠΑΟΚ, από τη στιγμή που το πρωτάθλημα έχει «κλειδώσει», καθώς θέλει μόλις ένα τρίποντο στα επόμενα τρία παιχνίδια, είναι πιο ήρεμοι για να μπορέσουν να σχεδιάσουν για τη νέα σεζόν.

Τη νέα χρονιά τα καρπούζια θα είναι πολλά. Εκτός από την διατήρηση της πρωτιάς και την κατάκτηση του κυπέλλου, θα υπάρχει και η Ευρώπη και δεν μιλάμε για το Europa League, αλλά για την μεγαλύτερη διασυλλογική διοργάνωση.

Ο στόχος είναι ένας, η πρόκριση για πρώτη φορά στην ιστορία του στους ομίλους του Champions League. Ο Δικέφαλος από νωρίς θα πρέπει να φουλάρει τις μηχανές του για να πετύχει το μεγάλο του στόχο που είναι επιθυμία του Ιβάν Σαββίδη και των φιλάθλων.

Ο ΠΑΟΚ της νέας χρονιάς θα έχει πολλές υποχρεώσεις και για να τα καταφέρει θα χρειαστεί καινούργια όπλα, πιο εξελιγμένα.

Εκτός από την απόκτηση χαφ (box to box), εξτρέμ από το πάνω ράφι ( αριστεροπόδαρος winger για τον οποίο ο Δικέφαλος του Βορρά είναι αποφασισμένος να κάνει οικονομική υπέρβαση, προσφέροντας του ετήσιο συμβόλαιο της τάξης του 1.2-1,5 εκατ ευρώ) και φυσικά δεξί μπακ (to10.gr, σας είχε ενημερώσει για τις κινήσεις που ετοιμάζονται), θα ψάξει και επιθετικό.

Στην Τούμπα θεωρούν πως η χρονιά μόνο με τους Τσούμπα Άκπομ και Κάρολ Σφιντέρσκι δεν μπορεί να βγει, γιατί θα υπάρξουν τιμωρίες, αλλά και πιθανοί τραυματισμοί. Αποφασίσθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες του «10» πως η ομάδα θα χρειαστεί φορ πρώτης γραμμής και όχι μια δεύτερη ή τρίτη επιλογή.

Ο Μάριο Μπράνκο, εκτός από τις διασυνδέσεις που έχει στην Ιβηρική χερσόνησο, αλλά και της Ρωσικής αγοράς που γνωρίζει η οικογένεια Σαββίδη, έχει απευθυνθεί και σε μεγάλα μανατζερικά γραφεία. «Φέρτε μου ονόματα επιθετικών σε παραγωγική ηλικία» αυτό ζήτησε ο Πορτογάλος αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, με τα πρώτα ονόματα να φτάνουν στα χέρια του.

Οι Ασπρόμαυροι θα κινηθούν για την απόκτηση επιθετικού, το ξανά λέμε πρώτης γραμμής, τη στιγμή που στους κόλπους της ομάδας υπάρχει ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος Ευθύμης Κουλούρης.

Ο δανεισμός του διεθνή επιθετικού στον Ατρόμητο λήγει το καλοκαίρι και αναμένεται να επιστρέψει στην Τούμπα, όχι όμως για να μείνει, εκτός κι αν αλλάξει κάτι τις επόμενες ημέρες.

Ο Κουλούρης που θα ήθελε να ξαναφορέσει τα Ασπρόμαυρα θα ήθελε να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο τη νέα χρονιά. Αυτό όμως ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να του εγγυηθεί.

Έτσι λοιπόν ο Κουλούρης συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες να φύγει στο εξωτερικό με κανονική μεταγραφή ή και δανεικός αν δεν ικανοποιηθεί ο Δικέφαλος οικονομικά παρά να επιστρέψει στην Τούμπα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ