ΟΦΗ: Ενοχλήσεις ο Γιακουμάκης, προπονήθηκε ο Σακόρ

ΟΦΗ: Ενοχλήσεις ο Γιακουμάκης, προπονήθηκε ο Σακόρ

Ο νεαρός επιθετικός αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον δεξιό τετρακέφαλο και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ενώ αντίθετα ο Σακόρ προπονήθηκε κανονικά - Τι γίνεται με τους τραυματίες.

Με προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία του ΟΦΗ ενόψει του κυριακάτικου παιχνιδιού με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ (14/4, 19:00) για την 28η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Ο Γιώργος Γιακουμάκης αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον δεξιό τετρακέφαλο και αποφασίστηκε για προληπτικούς να ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα. Η κατάστασή του νεαρού στράικερ δεν εμπνέει ανησυχία, αλλά όλα θα ξεκαθαρίσουν στην προπόνηση της Παρασκευής.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε για μία ακόμα μέρα επίσης ο Βαγιεμπά Σακόρ. Από εκεί και πέρα οι Μάρκο Μιχόγεβιτς, Γιάννης Δερμιτζάκης, Δημήτρης Κομεσίδης προπονήθηκαν στο γυμναστήριο, ενώ ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης έκανε θεραπεία. Αντίθετα, ο Έρικ Πέρσον προπονήθηκε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα, ο Αντίλ Ναμπί ακολούθησε το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος, ενώ οι Τάσος Παπάζογλου και Γιώργος Στρέζος συμμετείχαν σε ένα κομμάτι της προπόνησης.

Η επόμενη προπόνηση για τους παίκτες του ΟΦΗ έχει προγραμματιστεί για τις 10 το πρωί της Παρασκευής (12/4) στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ