Το αδιαχώρητο για τον Άρη στην SPORTEXPO – Βαλεριάνος: «Θα παλέψουμε για το βήμα παραπάνω»

Το αδιαχώρητο για τον Άρη στην SPORTEXPO – Βαλεριάνος: «Θα παλέψουμε για το βήμα παραπάνω»

Η επίσκεψη της ποδοσφαιρικής ομάδας στο περίπτερο της κίτρινης ΠΑΕ έφερε πολύ κόσμο τον χώρο της έκθεσης της SPORTEXPO.

Η προγραμματισμένη παρουσία του ποδοσφαιρικού Άρη «έκλεψε» τις εντυπώσεις στη φετινή SPORTEXPO της Θεσσαλονίκης, με πολλούς φίλους της ομάδας να συρρέουν για φωτογραφίες και αυτόγραφα.

Όλοι οι ποδοσφαιριστές, πλην του Ντάνιελ Λάρσον, που ταλαιπωρείται από ίωση, ο Σάββας Παντελίδης και οι συνεργάτες του, όπως και ο γενικός αρχηγός Γιώργος Κολτσίδας έδωσαν το «παρών» και προκάλεσαν… κυκλοφοριακή συμφόρηση στους διαδρόμους του εκθεσιακού χώρου, που γέμισαν με οπαδούς των κίτρινων.

Τους συμπαίκτες του εκπροσώπησε ο Γιώργος Βαλεριάνος με δηλώσεις του στα ΜΜΕ, στις οποίες αναφέρθηκε στις εκδηλώσεις λατρείας του κόσμου και στον κυριακάτικο εντός έδρας αγώνα με τον Ατρόμητο (14/04, 7 μ.μ.).

Για την εκδήλωση: «Είναι πολύ όμορφο αυτό που γίνεται. Πολλά νεαρά παιδιά να χαιρετάνε, με φανέλες και να βγαίνουμε φωτογραφίες. Αυτό είναι ο αθλητισμός και εδώ πρέπει να επικεντρωθούμε».

Για την παρουσία πολλών παιδιών: «Σίγουρα τα παιδιά είναι το καλύτερο παράδειγμα. Είναι χαρά μας και ευθύνη μας. Έχει πολλά καλά η προσπάθεια και μπράβο σε αυτούς που τη διοργανώσανε».

Για το κυριακάτικο ματς με τον Ατρόμητο: «Θα προετοιμαστούμε κατάλληλα για να κερδίσουμε. Δεν ξέρω αν θα είναι με ένα, δύο ή τρία γκολ. Θα βρούμε τα αδύναμα σημεία του αντιπάλου, θα διαβάσουμε καλά και θα παίξουμε για να κερδίσουμε».

Για τις προσδοκίες των οπαδών: «Ο κόσμος θέλει η ομάδα να τερματίσει όσο πιο ψηλά γίνεται. Το ξέρουμε, θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Ο στόχος της Ευρώπης έχει σχεδόν τελειώσει, θα το παλέψουμε για το βήμα παραπάνω».

Για την κλήση του στην Εθνική: «Είναι τιμή μου, ο Άρης με βοήθησε σε αυτό. Δεν τελειώνει τίποτα εδώ όμως, για να έχεις διάρκεια χρειάζεται δουλειά. Είναι ο μόνος δρόμος αν έχεις όνειρα».

Για τη χρησιμοποίησή του και στο δεξί άκρο της άμυνας: «Δεν έχω πρόβλημα, παίζω όπου ζητήσει ο προπονητής και χρειάζεται η ομάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ