Ατρόμητος: Απαντες παρόντες ενόψει Αρη

Ατρόμητος: Απαντες παρόντες ενόψει Αρη

Πάνοπλος θα παραταχθεί ο Ατρόμητος στο ντέρμπι με τον Αρη στη Θεσσαλονίκη, καθώς ο Νταμίρ Κάναντι δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών.

Χωρίς προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία του Ατρομήτου ενόψει του κυριακάτικου αγώνα με τον Αρη στη Θεσσαλονίκη (14/4, 19:00), για την 28η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Ο Νταμίρ Κάναντι βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του, καθώς δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών. Οι Περιστεριώτες μετά την αγχωτική, αλλά σημαντική εντός έδρας νίκη επί του Απόλλωνα Σμύρνης με 1-0, βρίσκονται στο +3 από τον 4ο Αρη και πηγαίνουν στη συμπρωτεύουσα με στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα, με το οποίο θα σφραγίσουν την τρίτη θέση.

Το δελτίο Τύπου του Ατρόμητου: 

Στο προπονητικό κέντρο βρέθηκαν το απόγευμα της Πέμπτης οι παίκτες της ομάδας μας ενόψει της προετοιμασίας για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη.

Στο πρόγραμμα της προπόνησης που περιλάμβανε ασκήσεις τακτικής έλαβαν μέρος όλοι οι ποδοσφαιριστές. Για αύριο είναι προγραμματισμένη απογευματινή προπόνηση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ